Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
99
Favori
239.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Makineyi nerden temin ettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevşehir de bir arçelik bayisinin elinde kalmış şans eseri.ordan temin ettim.
    ancak sahibinden de bir ilan gordum lınkı asağıda.fiyat olarak bıraz yuksek yazmıs ancak elinde varmıs satıcının.bı temasa gecebılırsınız belkı

• Peki güncel durumda bu beko ve arçelik makinaların sıfırını temin edemiyoruz. Bütçem 300-400 tl civarında. Bana hangi makinaları önerebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon81 -- 16 Şubat 2015; 17:43:41 >
  • poseidon81.sıfır şeklinde hala temin edilebiliyor beko-arçelik espresso makineleri.o fiyat aralığında gerçekten iyi bir makine araştırdıklarıma göre.
    baçşa hangi makine alınmalı ben karar verememiştim.o sebeple arçelik aldım.hala bulunabılıyorken almak lazım bence.
    makineyi bulabilecegin link aşağıda

• Arkadaşlar selam,

aşağıdaki ürünü alıyorum ofis için sürekli misafir geliyor ve ofiste çay kahve yapacak bir eleman yok henüz :) bunu alacağım bunun yerine. derdim çekirdekten kahveyi öğütüp taze oalrak yapmak. yapancı forumlarda bu modelin çok pretik oldıuğunu ve kahve çekirdeklerini uzun süre içinde taze tutabildiği yazıyor. benim derdim espresso ama gelen misafirler genelde cappuccino ve Latte istiyor bu alet hepsini hazır ediyor nasılsa. birde ortam siyah bizim bu aletin rengide tam uyuyor bir tercih sebebimde o oldu zaten :)

949 TL 9 taksitle ücretsiz kargo diyor.

kullanıcı yorumları
    http://alatest.co.uk/reviews/coffee-espresso-maker-reviews/de-longhi-magnifica-esam-2600/po3-124850327,332/

900 tl diyor ama stok yok ne zaman geleceği belli değil diyor.
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Delonghi Caffe Corso Esam 2600 Full Otomatik Kahve Makinesi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/delonghi-esam-2600-full-otomatik-kahve-makinesi-fiyati,140027.html

Espresso Makinesi tavsiyesi!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: chimera500

poseidon81.sıfır şeklinde hala temin edilebiliyor beko-arçelik espresso makineleri.o fiyat aralığında gerçekten iyi bir makine araştırdıklarıma göre.
    baçşa hangi makine alınmalı ben karar verememiştim.o sebeple arçelik aldım.hala bulunabılıyorken almak lazım bence.
    makineyi bulabilecegin link aşağıda

tavsiyeniz üzerine bayilerden aramaya başladım. sahibinden deki arkadaş oğlanın nişanını kahve makinasından yapmak istiyor sanırım
    Stoğu olan bir bayi bulursam paylaşırım artık.

• oğlanın nişanı espirisine çok güldüm walla.inşallah denk gelir.kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

Arkadaşlar selam,

aşağıdaki ürünü alıyorum ofis için sürekli misafir geliyor ve ofiste çay kahve yapacak bir eleman yok henüz :) bunu alacağım bunun yerine. derdim çekirdekten kahveyi öğütüp taze oalrak yapmak. yapancı forumlarda bu modelin çok pretik oldıuğunu ve kahve çekirdeklerini uzun süre içinde taze tutabildiği yazıyor. benim derdim espresso ama gelen misafirler genelde cappuccino ve Latte istiyor bu alet hepsini hazır ediyor nasılsa. birde ortam siyah bizim bu aletin rengide tam uyuyor bir tercih sebebimde o oldu zaten :)

949 TL 9 taksitle ücretsiz kargo diyor.

kullanıcı yorumları
    http://alatest.co.uk/reviews/coffee-espresso-maker-reviews/de-longhi-magnifica-esam-2600/po3-124850327,332/

900 tl diyor ama stok yok ne zaman geleceği belli değil diyor.
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Delonghi Caffe Corso Esam 2600 Full Otomatik Kahve Makinesi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/delonghi-esam-2600-full-otomatik-kahve-makinesi-fiyati,140027.html

ben kullanıyorum bu makineyi, tavsiye ederim.

• chimera500 C kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün tüm gün araştırmalarım sonucu bir bayide buldum k-3185 olanını aldım.ilk denemem iyi değildi ama makina düzgün çalışıyor.Zamanla süt köpürtmeyi el alıştığında iyi sonuçlar çıkacaktır.Bugün delonghi gibi firmaların da makinalarını inceledim bu makine kadar malzeme kalitesi iyi değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitmit -- 20 Şubat 2015; 10:41:53 >
  • makinanız hayırlı olsun.ilk denemeler gayet kotu oluyo cıdden.moralımızı bozmayalım artık.benım en cok zorlandıgım şeyler değirmenim olmaması sebebi ile
    taze cekılmıs kahve kullanamamak ve de sut kopurtmek :) yavas yavas ogrenıcem sanırım.internetten arastırdıgıma gore rancilio silvia nın buhar cubugu ıle arcelık-beko marka espresso makınelerının buhar cubukları uyumlu.bu modıfıkasyonu dusunuyorum.hıc yapan var mı acaba.sut kopurtme cok daha verımlı oluyor anlasılan.
  • De'Longhi EC220.S Espresso ve Cappucino Makinesi TEK GEÇERİM
  • Bizim makina breville 800 es .

• nakit 312€ disardaki fiyati, cok memnun kalcaksiniz, makina geldimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 18 Şubat 2015; 14:08:30 >
  • aydar345 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız

• 990 tl ogutucu ile birlikte

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    te3şekkür ederim bilgi için şimdide kampanyaya girmiş 850 de veriyorlar hemen alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkOfEagle

De'Longhi EC220.S Espresso ve Cappucino Makinesi TEK GEÇERİM

bu bahsettiğiniz makine aşağıdaki mi? otomatik değil bu sanırsam bu kadar ucuz olduğuna göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

te3şekkür ederim bilgi için şimdide kampanyaya girmiş 850 de veriyorlar hemen alacağım :)

ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve tavsiye ederim.alınca görürsünüz bu makinanın ederi 850TL'nin üstünde.
  • hocam degirmenden hakkındakı dusuncelerınızı yazar mısınız acaba.yeterınce ınce ve homojen ogutebılıyor mu.
  • chimera500 C kullanıcısına yanıt
    Degirmen benim hosuma gitti en ince ayari bile super . Dijital ekran zaten sana butun ayarlari otomatik gosteriyor kahve çeşidine gore kac saniye ogutmen gerektigini hangi incelikte ogutmen gerektigini ama sen ayarda degistirebiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.