Şimdi Ara

espirütüel bir yanım yok herkes içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kimse benim espirilerime gülmüyor millet espiri yapınca herkes yerlere yatıyor aynı aynı espiriyi ben yapınca öküz gibi suratıma bakıyorlar gıcık oluyorum.

• ÇOK KOMİKSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

Merhaba arkadaşlar kimse benim espirilerime gülmüyor millet espiri yapınca herkes yerlere yatıyor aynı aynı espiriyi ben yapınca öküz gibi suratıma bakıyorlar gıcık oluyorum.

Afedersin ama seni ezik görüyorlar, espiri işinden anlamayan biri olarak görüyorlar.

NOT:Espiriden nefret ederim ne yapmasını severim nede yapanları affederim
  • Konuşma sende sus onların esprilerine gül.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Merhaba arkadaşlar kimse benim espirilerime gülmüyor millet espiri yapınca herkes yerlere yatıyor aynı aynı espiriyi ben yapınca öküz gibi suratıma bakıyorlar gıcık oluyorum.

Afedersin ama seni ezik görüyorlar, espiri işinden anlamayan biri olarak görüyorlar.

bende pek espiri sevmem bilim sever biri olarak espiriyle pek işim yoktur ama bir ortama girince mecburen onlara ayak uydurmak zaruriyetinde kalıyorum çevremdekiler bilimden pek anlamayın öyle oluyor...

• quote:

quote:

quote:

bende pek espiri sevmem bilim sever biri olarak espiriyle pek işim yoktur ama bir ortama girince mecburen onlara ayak uydurmak zaruriyetinde kalıyorum çevremdekiler bilimden pek anlamayın öyle oluyor...

Bilgisiz insan anca boş boş epsiri yapar sen boşver onları doğru yoldasın dediklerinde doğru, başıma geldi ordan biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  espirütüel bir yanım yok herkes içeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bi arkadaş da böyle kendi gülüyo sonra herkes arkasını dönüyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisiz insan anca boş boş epsiri yapar sen boşver onları doğru yoldasın dediklerinde doğru, başıma geldi ordan biliyorum

sağol destek için

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

espirütüel bir yanım yok herkes içeri

durmumu tam olarak ifade ettin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 427 -- 11 Ekim 2012; 21:43:55 >
  • Bizim bi laz arkadaş
  • Anlatış şekline bağlı, odun gibi anlatıyorsan tabi gülmezler
  • quote:

İşletim Sistemi: Windows7 Ultimadiate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnmeyen Torrent -- 11 Ekim 2012; 21:50:47 >
  • Bende de çok espiri yapmam nedeni de çok berbat bir arkadas ortamı var seviyeli espiri yeteneği sıfır adamların hayır daha kötüsü sinüs altmış cosinus tutmuş espirisini yapıp gülüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • sen onların esprilerine gül ve onların yaptıgı tarzda şakalar yap
    ayrıca güldürmek zorunda değilsin ki normal muhabbet et her konuşmaya katıl yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.