Şimdi Ara

ESP devrede iken ekranda bir uyarı çıkar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
20.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OnurD7

TCS Patinaj önleyici sistem böyle bir işaret çıktığını bilmiyordum.

Evet dediğiniz gibi bir sistem.Araç sahibi yağmurlu bir yolda giderken bu ışığın yandığını kesinlikle esp olduğunu iddaa etti.Hatta sanayide sözde iyi bir ustaya götürdük kontağı açtığında ekranda anlık olarak yanan bu işareti gösterip "esp var " dedi.Bizde bu araçlarda "Esp ,yokuş kalkış ,lastik basınç göstergesinin" aynı pakette olduğunu birinin olupta diğerinin olmaması gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledik ama nafile dinletemedik.
  • Haklısınız. Maalesef daha araç sahipleri aracının donanımını bile tam bilmiyor.
  • astra classic lerde patinaj işareti iile esp işareti aynı idi. leonda direk esp simgesi yanıyor. kısaca araçta esp varsa mutlaka bir simge uyarı verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda ESP mevcut.Konsolda olan tuşla ESP kapatılıyor sanıyordum,ESP kapatılmıyor TCS kapatılıyormuş.VW marka araçların bir çoğunda da bu şekilde bildiğim kadarıyla.
  • Bu megane 3 ler de esp ikaz lambası var mıdır ? Bulamadim bir turlu. Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Şöyle bir işaret çıkıyor.
     ESP devrede iken ekranda bir uyarı çıkar mı?

• peki 15km hızla fren yapsak orda da abs çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

peki 15km hızla fren yapsak orda da abs çalışıyor mu?

gerekirse çalışır, zemin kaygansa vs..
  • hızlı hızlı yanar dendiği gibi
  • bilgisayara sokmadan anlayamassın .benim arabada klima pompası arızalı diye .resimdeki işaret çıkıyodu .pompa değişti . düzeldi..ne alaka diyecen ama işte varmış bir alakası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.