Şimdi Ara

Esogü makine io VS Akdeniz makine (OYLAMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Esogü makine io VS Akdeniz makine (OYLAMA)

(En Son Oy Tarihi: 9.6.2018)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 9 Temmuz 2015; 2:46:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Empty Words. kullanıcısına yanıt
    bende ikisi arasında kaldım sen hangisini seçtin ve memnun musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çıldırankertenkele

bende ikisi arasında kaldım sen hangisini seçtin ve memnun musun

Esogü sectim hocam.ankarada yaşadıgım için Eskişehir daha mantıklı geldi.şimdilik memnun gibiyim sadece harç ödemek sıkıntılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehir tabiki karşılaştırılması bile söz konusu olamaz herşey egitim degil.ben 2011 girişliyim sana tecrübelerimden söylüyorum.tam bir ögrenci hayatı yaşarsın arkadaşlarını tanıdıkdan sonra eve çıkarsan eskişehirde tadından yenmez mükemmel bir ögrencilik hayatı yaşarsın.ha bana sorarsan ben istanbulda okuyorum ama ilkokul arkadaşlarımdan 2tanesi eskişehirde şuan işi bırak son seneleriydi bu sene eskişehiri bırakıp istanbula dönmemek için hesap kitap yapıyorlar kişiligini bilmiyorum ama asosyal birisi degilsen kesinlikle eskişehiri yaz pişman olmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 24 Temmuz 2016; 12:08:23 >
  • Ben Eskişehir de yaşıyorum bir çok kez Osmangazı Üniversitesine gittim ama kampüsü bir türlü sevemedim çöl gibi hele mühendislikleri resmen dışlamışlar koyulabilecek en uzak yerde :D
  • Akdeniz Eskisehirden daha iyi egitim olanagi sunar sana ve ayrica ilk ogretim
    Kesinlikle akdeniz makine

• Tal. kullanıcısına yanıt
    Eskişehir deyince herkes anadolu diye tutturuyor Esogünün kampüsü nasıl hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çıldırankertenkele

Eskişehir deyince herkes anadolu diye tutturuyor Esogünün kampüsü nasıl hocam

ben sana zaten kampüsü için yaz dedim ve ekledim aktif sosyal biriysen tam sana göre bir üniversite tecrübe ile sabit kardeşim gidenlerin hepsi bu görüşte.ben bile gittim takılmaya eskişehirde ögrencilik oturmuş vaziyette zaten.tercih senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 27 Temmuz 2016; 21:29:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.