Şimdi Ara

Esneme ile boy ne kadar uzar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim boyum ya uzuyor ya da bu zamana kadar hep yanlış ölçmüşüm. Boyum 177. Odamda küçüklüğümden beri boyumu işaretlediğim duvar var. Bugün tam karşı açıdan resmimi çektirdim ve 177'den 1cm küsur uzun çıktım. Ölçtüğümde de 178'i birkaç mm geçiyordu.Hala boyum uzuyor olabilir mi. Esneme antrenman falan yapsam 180 olabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicibebe bağımlısı -- 27 Ağustos 2021; 18:36:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sabah esnek halde iken çekmedim. Az önce yaptık.

• uzamaz öyle bir şey olsa ben malafatı 7/24 esnetirdim ya da millet esneme hareketleri yapıp boyunu 180 yapardı maalesef uzamaz

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Rutin haline getirerek günlük yoga falan yapsam. Zaten yakınca vücut geliştirme başlayacağım barfiks falan çekerim. Olursa iyi olur. Olmazsa spor yapmış olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı

Rutin haline getirerek günlük yoga falan yapsam. Zaten yakınca vücut geliştirme başlayacağım barfiks falan çekerim. Olursa iyi olur. Olmazsa spor yapmış olurum.

its over bro listen this stupid foid and take black pill

• meola147of kullanıcısına yanıt
    10 cm ile intihardan kurtuldum hocam
    Bu arada böyle diyen insanlarında boyunun 173-165 arası olmasıda ayrı bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 27 Ağustos 2021; 19:12:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.