Şimdi Ara

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seni bloklamak vatana millete hayırlı bir davranıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12055B76D

quote:

Orijinalden alıntı: yowzah

quote:

Orijinalden alıntı: hu[MM]el

quote:

saçmaladın haa
    esmer gibisi mi var :D şimdi ılık dakikalar yaşatmak istemiyorum, yoksa örnek fotolar atardım

pm atsana usta merak ettim cidden inanmiyorum cunku

esmerden kastın ten rengi mi yoksa kara kaş kara göz mü? ona göre atcam :D

ten rengi esmer olan

Alıntıları Göster
    Turuncu saçlıyım, dikkat çekerim. Ama kızlar ölmüyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

O yüzden sokakta çevirip sorduğun 10 kızdan 8 i esmer olsun kara kaşlı kara gözlü olsun diyorlar.

Not: Kumralım anca kıvanç falan olcan öyle kurtarıyon.

Kızların ne istediğine akıl sıra ermez dostum esmer erkek isterler bulurlar bir sarışın için seni terk ederler bunlar böyle malesef bu yüzden kızların ne istediklerine fazla takılmamak lazım hayatı isteklere göre değil zevkinize göre yaşayın onların ne istediğinden çok sizin ne istediğiniz bence daha önemli büyük kalçalar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

O yüzden sokakta çevirip sorduğun 10 kızdan 8 i esmer olsun kara kaşlı kara gözlü olsun diyorlar.

Kızların ne istediğine akıl sıra ermez dostum esmer erkek isterler bulurlar bir sarışın için seni terk ederler bunlar böyle malesef bu yüzden kızların ne istediklerine fazla takılmamak lazım hayatı isteklere göre değil zevkinize göre yaşayın onların ne istediğinden çok sizin ne istediğiniz bence daha önemli büyük kalçalar gibi

Alıntıları Göster
    saruhan hünel var sadece ünlü olarak değil esmer olup yakışıklı arkadaşlarım da var çok kesin konuşmuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sare mina

Esmer,kumral,sarışın diye ayrılmaz bence yakışıklı yakışıklıdır ...Ayrıca hala tip mi yani?Tipini düzelticeğine bilgi,kültür düzeyini arttırsın artık erkekler

Emin ol forumda ki cogu kisiden bilgim ve kulturum fazladir. Ben sadece bi tesptimi soyledim o kadar.

Mobilden yaziyorum kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

seni bloklamak vatana millete hayırlı bir davranıştır.

Blok yemeyi hakedecek ne yaptim bi soylesene kardesim.

Allahtan bi blok tusu koymuslar her onune gelene blok atiyosun sanirsam.

Blok yazinca cool olunmuyor bu arada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

Dahada koyarım üşeniyorum

Allah aşkına başka koysana ve Kenan imirzalıoğluna esmer dedin ya yuh

Esmer kardeşim beyaz tenli değil.

Oha adam Kenan İmirzalıoğlu'na beyaz tenli demiş.

Bi google'a yazsana Kenan İmirzalıoğlu diye beyaz mı esmer mi anla

Gözünüz mü kör sizin

Adam bildiğin beyaz tenli

Ulan asıl senin gözünde sorun var. Adam 40 yıllık Kenan İmirzalıoğlu'na esmer değil diyor.

Google'a yazmaya gerek yok Kenan İmirzalıoğlu'nu iyi biliyorum. Al bu da fotoğraf.

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

Bu adama da beyaz tenli dedin ya gözüne..

Ha bazen çok açık tenlilere bile esmer diyorlar onu anlarım. Adam açık tenliye esmer diyor. Esmer öyle olmaz. Esmer dediğinin siyaha kaçan ten rengi olur.

Adamın ten rengi ne Allah aşkına esmer mi ?????

Beyaz la beyaz.

Sen sadece beyaz tenlileri ''albino'' olarak kabul ediyorsun heralde

Hay ben senin gözüne ....rayım emi. Ulan adamın ten rengi kahverengi sen hala gelmiş adamın rengi beyaz yea kafasındasın.

Albino ne neden bahsettiğini anlamıyorum liseli uza şimdi burdan seni gözüm görmesin. Hey Allah'ım çattık.

Edit: Alakası yok onlar beyaz değil çamaşır suyu direk.

Ne dalga geçiyosun la sanki isteyerek öyle oldular.

Lafına bak önce sonra liseli de.
    Yaş büyümüşte terbiye öğrenememişsin kardeş kusura bakma.

Az edepli ol.

Edebi, adabı senden öğrenecek değilim liseli.

ya bi git utanmadan camasir suyu diyosun hala edep adap gibi kelimeler yaziyosun.

Sanane ulan sanane. Edebi, adabı senden öğrenecek değilim liseli. Uza şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 3 Ekim 2013; 23:26:40 >

• quote:

Esmer,kumral,sarışın diye ayrılmaz bence yakışıklı yakışıklıdır ...Ayrıca hala tip mi yani?Tipini düzelticeğine bilgi,kültür düzeyini arttırsın artık erkekler

Anaa gız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Seçim hakkı olan sen değilsin kızlar. Sen ne istersen iste kız seni istemiyorsa elde edemezsin. Ama kız seni istiyorsa sen istemesen bile koşa koşa gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Adam daha esmer nedir sarışın nedir bilmiyor , gelmiş konu açmış

Aynen ya. İnsanı ayar ediyor böyleleri.
  • quote:

quote:

Emin ol forumda ki cogu kisiden bilgim ve kulturum fazladir. Ben sadece bi tesptimi soyledim o kadar.

Mobilden yaziyorum kusura bakma

Kültürlü liseli.

• "tam bir sarışın davranışı," dedi doktor škréta. "sarı saçlar ve siyah saçlar, insanın yaradılışının iki kutbudur. siyah saçlar erkeklik, yüreklilik, içtenlik ve eylem anlamına gelir; sarı saçlarsa kadınlığı, sevecenliği, güçsüzlüğü, pasifliği simgeler. demek ki bir sarışın gerçekte iki kat kadındır. bir prenses ancak sarışın olabilir. yine bu nedenle kadınlar, olabildiğince dişi olabilmek için, saçlarını hiçbir zaman siyaha boyamazlar da sarıya boyarlar."

"pigmentlerin insan ruhunu nasıl etkilediklerini çok merak ediyorum," dedi betlef kuşkucu bir sesle.

"pigmentler söz konusu değil. bir sarışın bilinçsiz olarak saçlarına uyar. özellikle de bu sarışın, saçlarını sarıya boyatmış bir esmerse. rengine sadık kalmak ister ve narin bir yaratık, uçarı bir bebek, her şeyden çok dış görüntüsü için kaygılanan bir yaratık gibi davranır ve sevecenlik ve hizmet, kibarlık ve nafaka ister, kendiliğinden herhangi bir şey yapabilme yeteneğinden yoksundur, dış görünüşü tepeden tırnağa incelik ve içi tüm kabalıktır. siyah saç evrensel bir moda haline gelse, bu dünyada çok daha iyi yaşanırdı. şimdiye dek gerçekleştirilen en yararlı toplumsal reform bu olurdu."

milan kundera, ayrılık valsi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

saçmaladın haa
    esmer gibisi mi var :D şimdi ılık dakikalar yaşatmak istemiyorum, yoksa örnek fotolar atardım

ten rengi esmer olan

Alıntıları Göster
    İşte bu yüzden sarışın olduğuma şükrediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

saçmaladın haa

ten rengi esmer olan

Alıntıları Göster
    Al hem esmer hemde yakışıklı
     ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

Kendini geç cüzdanın"yakışıklı"olursa her türlü giderin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 4 Ekim 2013; 0:05:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

Gözünüz mü kör sizin

seni çok pis döverim sonra kafanı kaldırımın köşesine koyar ayağımla basar beynini parçalarım. Gece gece çıldırtma liseli git yat uyu okuluna git dersine çalış büyük adam ol. Aferin

• quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

"tam bir sarışın davranışı," dedi doktor škréta. "sarı saçlar ve siyah saçlar, insanın yaradılışının iki kutbudur. siyah saçlar erkeklik, yüreklilik, içtenlik ve eylem anlamına gelir; sarı saçlarsa kadınlığı, sevecenliği, güçsüzlüğü, pasifliği simgeler. demek ki bir sarışın gerçekte iki kat kadındır. bir prenses ancak sarışın olabilir. yine bu nedenle kadınlar, olabildiğince dişi olabilmek için, saçlarını hiçbir zaman siyaha boyamazlar da sarıya boyarlar."

"pigmentlerin insan ruhunu nasıl etkilediklerini çok merak ediyorum," dedi betlef kuşkucu bir sesle.

"pigmentler söz konusu değil. bir sarışın bilinçsiz olarak saçlarına uyar. özellikle de bu sarışın, saçlarını sarıya boyatmış bir esmerse. rengine sadık kalmak ister ve narin bir yaratık, uçarı bir bebek, her şeyden çok dış görüntüsü için kaygılanan bir yaratık gibi davranır ve sevecenlik ve hizmet, kibarlık ve nafaka ister, kendiliğinden herhangi bir şey yapabilme yeteneğinden yoksundur, dış görünüşü tepeden tırnağa incelik ve içi tüm kabalıktır. siyah saç evrensel bir moda haline gelse, bu dünyada çok daha iyi yaşanırdı. şimdiye dek gerçekleştirilen en yararlı toplumsal reform bu olurdu."

milan kundera, ayrılık valsi.

Kızıl Saçlılar Ne Oluyor Peki

• quote:

quote:

quote:

quote:

saçmaladın haa

ten rengi esmer olan

Alıntıları Göster
    benim nişanlım esmer ve çoooooooooook da yakışıklı ♥

• quote:

Orijinalden alıntı: erolegemenesor

quote:

quote:

quote:

quote:

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

Gözünüz mü kör sizin

seni çok pis döverim sonra kafanı kaldırımın köşesine koyar ayağımla basar beynini parçalarım. Gece gece çıldırtma liseli git yat uyu okuluna git dersine çalış büyük adam ol. Aferin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erolegemenesor

quote:

quote:

quote:

quote:

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

Gözünüz mü kör sizin

Alıntıları Göster
    Neyin yarışını yapıyorsunuz ya burda esmer olan esmer iyidir diyor beyaz tenli olan beyaz iyidir diyor.
    Yahu esmer de kendi içinde ayrılıyor.Türkiye'nin zaten %75i esmerdir , her yer esmer , doğu neredeyse full esmer.O zaman en yakışıklılar diyarbakırdan hakkariden çıkıyor heralde.Elimizde X tipi var diyelim.Aynı X tipe sahip insanlardan hafif bronz gibi duran ya da beyaz tenli olan daha iyidir genel olarak.Ama esmer ya da çok koyu olanlar daha kötüdür.

Kenan İmirzalıoğlu mesela , ne esmer ne beyaz tenli ikisinin arası gibi.Yukarıdaki resme zıt olarak buyrun :

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

Esmer dediğiniz hali bile çok kara değil yani o şekilde kötü değil.Ama dışarıda gördüğünüz apaçilerdeki ten yok.

Mesela Brad Pitt , burda bembeyaz ama başka fotoda hafif bronzdur , ama gidip adama esmer diyemessin.

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

Yani asıl mesele şu ki hafif kumral gibi beyazın bi koyu teni esmer sayılmaz bence.Çünkü o iyi duruyor ama böyle kapkara esmerler genelde iyi durmaz.Burak Özçivit esmerdir diye esmerler daha yakışıklı diye bişey yok.Her cinsin yakışıklısı var.

Bu da ayrı bi karizma.

ESMER YAKIŞIKLI YOKTUR

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.