Şimdi Ara

Esmer erkeklerin revacta oldugu Avrupa ulkesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ediyorum dogrusu sirf esmer oldugumdan dolayi kizlarin bakislarina maruz kalacagim, kendimi degerli hissedebilecegim kisaca esmerligimin kaymagini yiyebilecegim bir Avrupa ulkesi var mi?

• şehir efsaneleri bunlar
    olay bazı ulke kızlarının rahat olması
  • gren kullanıcısına yanıt
    evet ama herkesin sapsari oldugu bir ulkede (orn:norvec) esmerler neden degerli olmasin ki?
  • Müslümanların çoğu esmer olduğundan Avrupa ülkelerinde dışlanıyorlar.Yani aşırı sağcı grupların tacizine maruz kalabilirsin.Polonya,Macaristan,Çek cumhuriyetine asla gitme mesela.Giderken bunu da göz önünde bulundur.
  • dunyanın heryerinde revaçta olan cinsiyet kızlardır
    bunlar turizmcilerin uydurduğu yalanlar bunlara inanmayın
    sadece kızlar daha rahatlar ama sonuçta esmer olsun çamurdan olsun tarzı durumlar yok
  • Bro malesef yalan bilgi tam tersi esmer erkeklerden tiksiniyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların gözünde alfa erkek değil sand nigger'sınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir saçmalığı yutturdular bize hatta ben bile inandım ergenlik bitene kadar. Bizde çok sevilir böyle gururu okşayan kendi kendine propoganda yapıp gururlanma duyguları.
  • Ten rengi konusunu hiç anlayamamışımdır. Esmer, beyaz, sarı... Nasıl anlıyorsunuz ki? Benim ten rengim dışarıdayken ayrı, içerideyken ayrı. Işığa göre dahi değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

Ten rengi konusunu hiç anlayamamışımdır. Esmer, beyaz, sarı... Nasıl anlıyorsunuz ki? Benim ten rengim dışarıdayken ayrı, içerideyken ayrı. Işığa göre dahi değişiyor.
    Işıkta olanı esası alıcan.
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    herhangi bir avrupa deneyimin oldu mu peki dostum?

• Esmer popülasyonun çoğu gelişmiş ülkede suç oranını yükselten ve suça meyli diğer gruplardan fazla olan, birkaç kuşak eskisi taş temel kerpiç duvar ahır bozması konutlarda yaşayan, daha şanssız olanı çölde deve sidiğiyle abdest alan adamlar ve genel imajları negatif. Üstüne bir de, sen kendini kişiliğinle değil de kara kuru tenin için değerli görüp karşı cinse bu özelliğini pazarlama kafasındaysan, sen de kafa olarak pek farklı değilsin. Esmerlik ne ki kaynağı olsun da yiyesin? Ola ki esmer talebi var, emin ol 50-60 yıldır göçlerle giden Arap, Hint-Pako, Türk tayfa o kaymağı yemiştir.
  • kardeş esmer olup araba benziyorsan şansın yok. esmer ve düzgün hatlı tipin olursa tamam.
  • Çin 10 civarında çinliyle tanıştım kıllı uzun boylu esmer erkekleri seviyorlar.
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    Herhalde tek sorun, Çin'in avrupa ülkesi olmaması
  • Azsharax kullanıcısına yanıt
    O konuda bende cok kirginim ama nereye gitsen bir sürü Çinli bulursun zaten. Ülkede Suriyelileri saymazsak en çok bulacağın yabancı millet çinliler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    Bende çinli sarışın bir kız istiyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: strangeer123

evet ama herkesin sapsari oldugu bir ulkede (orn:norvec) esmerler neden degerli olmasin ki?
    Herkesin uzun boylu olduğu bir ülkede kısa boylular neden değerli olmuyorsa o yüzden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.