Şimdi Ara

Eşli Batak Oynarken Eşinle Paslaşma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rakibe çaktırma riski en az şekilde paslaşma yollarını alalım beyler.. (kozum kupaysa kalbim agrıyo gibi klişe şeylerin dışında orji arıyorum)

• up
  • ayakkabını çıkarıp masanın altından oyun eşinin bacağına küçük sürprizler yapabilirsin misal...
  • maçada çeneni tut
    karoda kulağını
    kupada elini kalbine götür
    sinekte de neyse boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

ayakkabını çıkarıp masanın altından oyun eşinin bacağına küçük sürprizler yapabilirsin misal...

ben ayakkabılı severim ya sen ?
  • kozun yoksa çıkar masaya vur

kagıtları
  • Mesala ikinizde kağıtları dizerken kupa,maça,karo,sinek bu şekilde dizin..parmağınla sağ tarafa vurursan koz sinek, sola vurarsan kupa olsun..konuşmanızada gerek kalmaz ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guzel ama atıyorum kupaya elden çakıyosam nolcak ? sag sol karısır
  • Yararlı konu.
    Mesajım şuracıkta takıladursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viceversa41

guzel ama atıyorum kupaya elden çakıyosam nolcak ? sag sol karısır

diyelim kozun maça elinde kupa yok orda kupa varmış gibi düşün 2 3 kağıt yanına vur parmağını kozunun maça olduğunu anlar..bence karışmaz ikinizinde sağ elinde sinek, yanında karo, onun yanında da maça, solda da kupa olursa sıkıntı olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53anzerli53 -- 27 Ocak 2012; 14:28:50 >
  • Batakta alırım aşşaaa.. Online yenilmek isteyen varsa DH Batak Grubu altında her akşam oynayalım isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa_53

quote:

diyelim kozun maça elinde kupa yok orda kupa varmış gibi düşün 2 3 kağıt yanına vur parmağını kozunun maça olduğunu anlar..bence karışmaz ikinizinde sağ elinde sinek, yanında karo, onun yanında da maça, solda da kupa olursa sıkıntı olmaz..

aynen iyiymiş bu eyvallah.akşamları hesap bize kala kala bıktık bişeyler yapmanın zamanı geldi şu yöntem kenarda dursun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paşa_53

quote:

aynen iyiymiş bu eyvallah.akşamları hesap bize kala kala bıktık bişeyler yapmanın zamanı geldi şu yöntem kenarda dursun

Tecrübeyle sabittir..hayatmız kahvede geçiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.