Şimdi Ara

Eskşehir de haftasonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cuma akşamından itibare haftasonunu Eskişehir de geçireceğim.Gece arkadaşlarımla eğlenmek istiyoruz önereceğiniz en güzel , kaliteli (fiyat fark etmez) neresidir acaba?



  • bende eskişehiri merak ediyorum ve gitmeyi düşünüyorum takip
  • Merhaba arkadaşlar geçen ay eskişehirdeydim 2 günlüğüne gitmiştim. Arkadaşımbu yıl üniversiteyi kazandı pek oda biliyor sayılmaz ama sabah kahvaltımızı porsuk çayının yanında yaptık, öğlene doğru odunpazarındaki evleri ve cam müzesine gittik oradan seyirtepeydi sanırım manzarası oldukça iyi :) oraya gitmiştik yanlız tost kesinlikle yemeyin çok kötü çay idare eder. Bence soda için :) Neyse oradan merkeze geri geldik merkezden sazova parkına gittik gerçekten gördüğüm en iyi parklardan biriydi daha önceden Ankarada İstanbuldada çeşitli parklara gittim ama buranın farklı bir havası var.. Akşam olunca 222 avm ye gittik ve sinemaya girdik sineması iyidi yalıtım vs oradan 222 gece kulübüne girdik mabel matiz vardı giriş 35 tl bira yanlış hatırlamıyorsam 15 TL olması lazımdı geceyide orada geçirdik ve eve girdik ertesi günde akşama doğru kalktık ve otobüse bindik arkadaşımla birlikte geri döndük. Eskişehire 2.gelişimdi ve en sonkine göre oldukça gelişmiş.. İyi tatiller diyeyim şimdiden yanlız hava gündüz ile gece çok farklı oluyor gündüz gömlekle yanıyorsun gece üzerimde derimod olmasına rağmen üşüdüm. Dikkat.




  • merhaba öncelikle.
    sabah kahvaltı için los amigosa gidebilirsiniz serpme kahvaltısı vardır iki kişilik. bar olarak da çok güzel mekandır.
    Del Mundoya da gidebilirsiniz orası da güzel bir mekan gene los amigos tarzı biraz daha değişik tabi.
    hava soğuktur ona dikkat edin mont falan alın yanınıza.
    Gece 222 de cluba girebilirsiiniz karşısında kafepi var oraya gidebilirsiniz.
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.Biraz geç olsada bir dahaki Eskişehir planım için tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.