Şimdi Ara

Eskişehirli Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28/11/2013 Tarihinde 16:30-18:00 saatleri arasında Ankara / Sincan Tren Garı'ndan Eskişehir Tren Garı'na Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile gidip oradan da Eskişehir Otogarı'na geçmem gerekiyor. Eskişehir Tren Garı'nın önünden otogara ne ile gidebilirim ? Ayrıca YHT ile seyahat eden var ise bilgilendirirse teşekkür ederim. Fiyat , Konfor vb. şeylerden bahsedebilir misiniz ?

• Tren garı önünden giden bir vasıta yok bildiğim kadarıyla. En temizi tren garını arkanıza alın düz devam edip ışıkların olduğu yerden kızılcıklı caddesine yani sola dönün oradan düz devam edip otogara giden tramvaya binerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Tren garı önünden giden bir vasıta yok bildiğim kadarıyla. En temizi tren garını arkanıza alın düz devam edip ışıkların olduğu yerden kızılcıklı caddesine yani sola dönün oradan düz devam edip otogara giden tramvaya binerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Eskişehir'e daha önce gitmedim. Tramvay için kart veya bilet gerekiyor mu ? Yoksa para ile binebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Tren garı önünden giden bir vasıta yok bildiğim kadarıyla. En temizi tren garını arkanıza alın düz devam edip ışıkların olduğu yerden kızılcıklı caddesine yani sola dönün oradan düz devam edip otogara giden tramvaya binerek ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Eskişehir'e daha önce gitmedim. Tramvay için kart veya bilet gerekiyor mu ? Yoksa para ile binebiliyor muyuz ?

Siz önce tramvay durağına gidin, oradaki görevliye nereden kart alabileceğinizi sorun o kişi size yardımcı olur hocam. Ayrıca otogara gitmek istediğinizi hangi tramvaya bineceğinizide sorabilirsiniz. Ya da Esbilet satılır yazısı yazan bir yer görürseniz girip alabilirsiniz..

• istasyonun önünde taksiler duruyor . en iyisi sen kapıdan çıkınca sor en yakın tranvay durağına nasıl gidebilirim diye o yönlendirir. giderkende bayiler büfeler falan bu tip yerlerden esbilet temin edebilirsi.n
  • Garın içindeki büfeler de bilet vardır büyük ihtimal,o civarda tramvay yok diye biliyorum öğretmenler caddesinde var oraya kadar da gidemezsin,tam garın karşısında taksi durağı var onlara en yakın tramvay durağı nerede diye sor yakında varsa(ben bilmiyorum) gidip otogar yazana binersin tramvayların üstünde otogar yazısı var zaten görürsün.Eğer en yakın öğ.caddesindeki duraksa oraya kadar taksiyle gidip tramvaya bineceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Garın içindeki büfeler de bilet vardır büyük ihtimal,o civarda tramvay yok diye biliyorum öğretmenler caddesinde var oraya kadar da gidemezsin,tam garın karşısında taksi durağı var onlara en yakın tramvay durağı nerede diye sor yakında varsa(ben bilmiyorum) gidip otogar yazana binersin tramvayların üstünde otogar yazısı var zaten görürsün.Eğer en yakın öğ.caddesindeki duraksa oraya kadar taksiyle gidip tramvaya bineceksin.

Eski adıyla Savaş Caddesi'ni mi diyorsunuz? Orası hem uzak, hem de direk tramvay yok.
    Doktorlar Caddesi'ni sorun, o caddede tramvay durağı var. Üstünde otogar yazan tramvaylarla gidebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tren garından indikten sonra direk esparkı sor, zaten yakın. Esparkın önünden tramvaya binersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut228

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Garın içindeki büfeler de bilet vardır büyük ihtimal,o civarda tramvay yok diye biliyorum öğretmenler caddesinde var oraya kadar da gidemezsin,tam garın karşısında taksi durağı var onlara en yakın tramvay durağı nerede diye sor yakında varsa(ben bilmiyorum) gidip otogar yazana binersin tramvayların üstünde otogar yazısı var zaten görürsün.Eğer en yakın öğ.caddesindeki duraksa oraya kadar taksiyle gidip tramvaya bineceksin.

Eski adıyla Savaş Caddesi'ni mi diyorsunuz? Orası hem uzak, hem de direk tramvay yok.
    Doktorlar Caddesi'ni sorun, o caddede tramvay durağı var. Üstünde otogar yazan tramvaylarla gidebilirsiniz.

Evet orayı diyorum,oradan 2 tane tramvay geçiyor biri opera diğeri otogar,otogar direk gidiyor ancak oraları bulamaz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gardan cikinca les kokan kokoreclerin onunden sampiyon kokorece kadar gidin
    orda bir tarafta yikilmis altinda oyunlar oynadigimiz koprumuz diger tarafta tranvay duraklari var siz otogar yazana binip yaklasik 45 dk sonra otogara ulasirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.