Şimdi Ara

Eskişehirde Yaşayanlar Gelsin ( Önceden Gitmiş olanlar da gelebilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

quote:

Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

Doğma büyüme Eskişehirliyim. Burada yaşamaktan hiç rahatsız değilim. Diğer büyük şehirlere göre kıyasla burası daha samimi ucuz ve küçük, her yer yürüme mesafesinde. + Olarak bir çok seçenek var. Saat kaç olursa olsun dilediğin gibi adalarda gezip barlar sokağında rahat rahat içebilirsin.Her ay bol bol konserler olur dilediğin grubun konserine gidebilirsin(benim tercihim peyote dekiler) Yemekler burada fazlasıyla ucuz bir tek ulaşım pahalı zaten o da sorun olmuyor her yer yürüme mesafesi. Şehrin öyle kekosu yobazı felan de çok az,burası gayet kültürlü modern bir şehir zaten. Ev kiraları da üniversite caddesinde pahalı diğer yerler biraz daha ucuz 3+1 evi 500-600 e tutabilirsin.Benim değerlendirmelerim bu kadar haydi hayırlı işler.

3+1 evi 500e kiralıyorsun ve ucuz diyorsun. Seni ayakta alkışlıyorum. Burası ankara 3+1 ev 450 lira aylık kirası tabi üniversiteye yakın olanlar. Üniversiteye dolmuş mesafesi olanları 350-400 e bulursun.

50 tl fiyat çok değiştirmiş helal

• quote:

quote:

quote:

Doğma büyüme Eskişehirliyim. Burada yaşamaktan hiç rahatsız değilim. Diğer büyük şehirlere göre kıyasla burası daha samimi ucuz ve küçük, her yer yürüme mesafesinde. + Olarak bir çok seçenek var. Saat kaç olursa olsun dilediğin gibi adalarda gezip barlar sokağında rahat rahat içebilirsin.Her ay bol bol konserler olur dilediğin grubun konserine gidebilirsin(benim tercihim peyote dekiler) Yemekler burada fazlasıyla ucuz bir tek ulaşım pahalı zaten o da sorun olmuyor her yer yürüme mesafesi. Şehrin öyle kekosu yobazı felan de çok az,burası gayet kültürlü modern bir şehir zaten. Ev kiraları da üniversite caddesinde pahalı diğer yerler biraz daha ucuz 3+1 evi 500-600 e tutabilirsin.Benim değerlendirmelerim bu kadar haydi hayırlı işler.

3+1 evi 500e kiralıyorsun ve ucuz diyorsun. Seni ayakta alkışlıyorum. Burası ankara 3+1 ev 450 lira aylık kirası tabi üniversiteye yakın olanlar. Üniversiteye dolmuş mesafesi olanları 350-400 e bulursun.

Sen 50 lirayı sokaktan buluyorsun sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen 50 lirayı sokaktan buluyorsun sanırım.

yo valla karıdan kızdan buluyorum

• Hocam ben Antalyalıyom yazın kız arkadaşımın yanına 2 günlüğüne gelmiştim hiç sevmedim. Ne biliyim gerçekten isminin önünde ki eski ifadesini hak ediyor. Binalar eski, caddeler küçücük, bütün sokaklar iç içe geçmiş daracık. Bir türlü ısınamadım. En sevdiğim yanı tramvay hattıydı cidden şehrin her yanına tramvayls ulaşabiliyorsunuz bu yönünü çok sevdim.ben Antalyalıyım bence Atatürkünde dediği gibi Antalya şüphesiz dünyanın en güzel şehridir. Bi yanını toroslara yaslıyor bi yanı göz alabildiğince Akdeniz. Batısı ayrı doğusu ayrı güzelliklerle kaplı. Yazın sıcağı ilallah dedirtebiliyor ama en azından kışları ne kar görüyoruz ne kuru soğuk. Öğrenci için kafe mekan olarak Kaleiçi başlı başına cennettir. hatta Türkiyede tek bence ben böyle güzel bi atmosfer hiç bir şehirde görmedim. Yobazı kekosu olsada bunlar bazı semtlerde oturuyor. Kiralar uygun şehir güzel. Türkiyede Antalyayla İzmiri tek geçerim. Ha bodrum Marmaris tarzı ilçelerde güzel ama yaz geçtipten sonra incin top oynuyor o ayrı mesele...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.