Şimdi Ara

Eskişehirde Yaşayanlar Gelsin ( Önceden Gitmiş olanlar da gelebilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Dead Angels Lie -- 20 Kasım 2015; 16:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Dead Angels Lie

Pilavcıya hiç gitmedin sanırım.

Bıktım pilavcıdan, 3.5 liraya karın doyuruyoruz ama sıktı.
  • @Kassady

25 yaşındayım. Doğma, büyüme Eskişehir merkezdeyim. Sorunuz varsa bana da sorabilirsiniz.
  • Midi istanbul diyebiliriz Ben de uzunsüredir Eskişehir'de oturmaktayım tavsiye ederim ancak kıs fena

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir up
  • Eskişehirliyim. Kirası ucuz hayat ucuz insanı iyi modern , çarşıda geneli öğrencidir gezilecek yeri vardır hepsi merkezdedir yani yürüyerek 1 saatte gezersiniz. Çarşıda birçok caddesi araç trafiğine kapalıdır rahat ettirir. Trafiği berbattır. Meşhur Ankara ayazı var ya işte onun 2 katı Eskişehirde vardır. Bir tarafınız donar özellikle geceleri. Mahalleler arası çok yoktur en fazla yarım saat içerisinde çarşı da olursunuz. Düz bir yerdir bayır tepe yoktur. Mahalleleri tepelerde denilebilir. Bana göre Anadolu bölgesinin en yaşanılası yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Eskişehirliyim. Kirası ucuz hayat ucuz insanı iyi modern , çarşıda geneli öğrencidir gezilecek yeri vardır hepsi merkezdedir yani yürüyerek 1 saatte gezersiniz. Çarşıda birçok caddesi araç trafiğine kapalıdır rahat ettirir. Trafiği berbattır. Meşhur Ankara ayazı var ya işte onun 2 katı Eskişehirde vardır. Bir tarafınız donar özellikle geceleri. Mahalleler arası çok yoktur en fazla yarım saat içerisinde çarşı da olursunuz. Düz bir yerdir bayır tepe yoktur. Mahalleleri tepelerde denilebilir. Bana göre Anadolu bölgesinin en yaşanılası yeridir.

Trafik sorunu nasıl oluyor hocam ya ?
  • Burada okuyanlar genelde kalıyor, gençler için ideal bir şehir. Herkez elinde olandan şikayetçi, bende buradan sıkıldım, trabzon çaykaraya aşık oldum, emeklilik hayatı için tam ideal bir yer..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Eskişehirliyim. Kirası ucuz hayat ucuz insanı iyi modern , çarşıda geneli öğrencidir gezilecek yeri vardır hepsi merkezdedir yani yürüyerek 1 saatte gezersiniz. Çarşıda birçok caddesi araç trafiğine kapalıdır rahat ettirir. Trafiği berbattır. Meşhur Ankara ayazı var ya işte onun 2 katı Eskişehirde vardır. Bir tarafınız donar özellikle geceleri. Mahalleler arası çok yoktur en fazla yarım saat içerisinde çarşı da olursunuz. Düz bir yerdir bayır tepe yoktur. Mahalleleri tepelerde denilebilir. Bana göre Anadolu bölgesinin en yaşanılası yeridir.

Yani araçla öyle merkeze falan asla gitmeni tavsiye etmem. Saçma sapan yerde 10 saat beklersin. Tramway önceliği var yani aniden kırmızı bile olabilir . Çarşıda çoğu yere giriş yoktur. Giriş olan yerlerin çoğu tek yöndür tersten girdiysen küfürü yersin. Radar kaynar her tarafı en ufak hız aşımında cezayı yersin. Düm düz yolda hız sınırı 50 dir ama sen 70 le bile gitsen sana çok yavaş gelir. Ama bunlar çarşı için geçerli diğer yerlerde sorun olmuyor akıcı trafik oluyor. Keza İstanbul'dan geldiğinde buradaki trafik seni mutlu eder . Yolları iyi değildir. Belediye sürekli bir yerleri kazar göçürür dikkatsizsen çukurda arabanın altını bırakabilirsin.

Ulaşıma değineyim. Tramway artık heryere neredeyse gidiyor. Rahatlık evet ama mesai saatlerinde o tramwaya binmen şans işi hücum ederler resmen yoğunluk çok fazla. Gerçi iyi yanı her 3-4 dakikada mutlaka yenisi gelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Yani araçla öyle merkeze falan asla gitmeni tavsiye etmem. Saçma sapan yerde 10 saat beklersin. Tramway önceliği var yani aniden kırmızı bile olabilir . Çarşıda çoğu yere giriş yoktur. Giriş olan yerlerin çoğu tek yöndür tersten girdiysen küfürü yersin. Radar kaynar her tarafı en ufak hız aşımında cezayı yersin. Düm düz yolda hız sınırı 50 dir ama sen 70 le bile gitsen sana çok yavaş gelir. Ama bunlar çarşı için geçerli diğer yerlerde sorun olmuyor akıcı trafik oluyor. Keza İstanbul'dan geldiğinde buradaki trafik seni mutlu eder . Yolları iyi değildir. Belediye sürekli bir yerleri kazar göçürür dikkatsizsen çukurda arabanın altını bırakabilirsin.

Ulaşıma değineyim. Tramway artık heryere neredeyse gidiyor. Rahatlık evet ama mesai saatlerinde o tramwaya binmen şans işi hücum ederler resmen yoğunluk çok fazla. Gerçi iyi yanı her 3-4 dakikada mutlaka yenisi gelir.

Evet zaten merkeze arala gideceğimi sanmıyorum bir bisiklet almayı düşünüyorum merkezde kısa süreli işim falan olduğunda gidip gelebilmek için. Olmasa bile zaten heryer düz ve yürüme mesafesinde çok da uzak yerler değil birbirine. Ben gittiğimde bütün şehri yürüyerek gezebilmiştim mesela. Tramvayın öncelikli olması da bence iyi birşey gözlemlediğim kadarıyla dediğin gibi 3-4 dakikada bir yani fazlasıyla sık geçiyor.

• Şu an Ankara'da üniversite okuyorum. Eskişehir'den gittim oraya. Eskişehir insanları en modern olan şehirmiş onu iyice anladım. Ankara'da dolmuşa bile tek sıra biniyorlar ama her yer keko kaynıyor. Özellikle gezilecek yerleri hep kekolar basmış.

• Eskişehir in insanı modern falan değil. çok fazla öğrenci var size ondan öyle geliyor.

• Eskişehir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

Eskişehir in insanı modern falan değil. çok fazla öğrenci var size ondan öyle geliyor.

Yerli halk da kaliteli ve bilinçli kardeşim ben gittiğimde bunu gördüm. Çok şehir gezdim. Diğer şehirlerdeki gibi muhafazakar geçinip her türlü uyanıklığı çakallığı yapan tipler değil kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 22 Kasım 2015; 10:50:54 >
  • Eskişehir'in kadınları harbiden modern ve kibar, erkekleri için konuşmak bile istemiyorum.

Arkadaşlar Türkiye'nin en modern şehri İzmir'dir.

• Doğma büyüme eskişehirliyim,her türlü soruyu cevaplandırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Shankly

Doğma büyüme eskişehirliyim,her türlü soruyu cevaplandırabilirim.

Pm attım.
  • Bir up çekelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

Doğma büyüme Eskişehirliyim. Burada yaşamaktan hiç rahatsız değilim. Diğer büyük şehirlere göre kıyasla burası daha samimi ucuz ve küçük, her yer yürüme mesafesinde. + Olarak bir çok seçenek var. Saat kaç olursa olsun dilediğin gibi adalarda gezip barlar sokağında rahat rahat içebilirsin.Her ay bol bol konserler olur dilediğin grubun konserine gidebilirsin(benim tercihim peyote dekiler) Yemekler burada fazlasıyla ucuz bir tek ulaşım pahalı zaten o da sorun olmuyor her yer yürüme mesafesi. Şehrin öyle kekosu yobazı felan de çok az,burası gayet kültürlü modern bir şehir zaten. Ev kiraları da üniversite caddesinde pahalı diğer yerler biraz daha ucuz 3+1 evi 500-600 e tutabilirsin.Benim değerlendirmelerim bu kadar haydi hayırlı işler.

3+1 evi 500e kiralıyorsun ve ucuz diyorsun. Seni ayakta alkışlıyorum. Burası ankara 3+1 ev 450 lira aylık kirası tabi üniversiteye yakın olanlar. Üniversiteye dolmuş mesafesi olanları 350-400 e bulursun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.