Bildirim
Eskişehirde Oturanlar Bir Bakabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam sana 2 alternatif sundum istediğin yollardan birinden yürüyüp o yuvarlakla işaretlediğim durağa gelip otobüse bineceksin.Daha yakın geçen otobüs yok sanırım
-
test -
quote:
Orijinalden alıntı: erdenar
Hocam sana 2 alternatif sundum istediğin yollardan birinden yürüyüp o yuvarlakla işaretlediğim durağa gelip otobüse bineceksin.Daha yakın geçen otobüs yok sanırım
Yok dostum naptın ya. Kırmızı 54 Tıp Fakültesinden hareket ettiğinde basın şehitleri caddesinden komple geçiyor zaten. Dönüşte yani, giderken ise bildiğim tülomsaşın ordan geçen 27 var, oraya da yürümesi 10 dakika. O bile atatürk bulvarından yakın -
dostum basın şehitleri cad. kadar yürüyüp oradan 5dk bir geçen dolmuşa binerek ali fuat a geçersin dolmuş sonra dolmuş savaş cad. dönücektir orada inerek üsteki arkadaşın gösterdiği yerden otobuse bine bilirsin bu en hızlı yöntem en fazla 10-15 dk tutar tabi biraz tuzlu olacaktır.
Not: minibusler öğrenciye 1 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion83 -- 11 Haziran 2010; 23:17:05 > -
yapma ya sürekli gidilecek yol bi de iki vesait falan çokmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
test
olmamış becerememişin citi -
öyle diyorsan benim bildiğim tek çözüm arkadaşın da dediği gibi yürümek tabi sen genede bir araştır. bu arada evin çok iyi bir semtte güle güle otur -
4 ay öncesine kadar iki sokak ötedeki Adanır Sokak'ta oturuyordum. Arkadaşın gösterdiği gibi Hasan Polatkan / Atatürk Bulvarı Tramvay Durağına çıkabilirsin. Oradan tıpa giden hatta mühendisliğe giden otobüsler var. -
sağolun arkadaşlar. peki evin iki sokak arkasında otobüs durağı var ordan hangi otobüsler geçiyor? odunpazarına falan giden var mı? aktarma için yani -
Bana komşu gelmişsin, ben de çaybaşı sokakta oturuyorum çağlar marketin karşısı. odunpazarına bildiğim kadarıyla caddeden geçen bütün otobüsler gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi
sağolun arkadaşlar. peki evin iki sokak arkasında otobüs durağı var ordan hangi otobüsler geçiyor? odunpazarına falan giden var mı? aktarma için yani
9 numara geçiyor yanlış hatırlamıyorsam. Osmangazi'den geçen bütün otobüsler Odunpazarı'na gidiyor zaten -
Evet 9 numara geçiyo.. istersen şöylede yapabilirsin 9 numaraya binip h.polatkandaki bim in orda inip karsı duraktan tıpa giden otobüslerede binebilirsin.. -
yalnız arkadaşlar hep otobüsten otobüse aktarma olanakları sunmuş.Bu durum öğrenci adama tuzlu gelir.Otobüsten otobüse aktarma olmaz 2 ayrı ücret ödersiniz.Anca tramvay/otobüs yada otobüs/tramvay şeklinde oluyor aktarma bilginiz olsun. -
Stadyumdan siyah 16 minibüs ile gidebilirsin stadyuma 3 numara minibüs ile gidebilirsin -
sağolun arkadaşlar cevaplar için. Lucifer hocam çay içmeye gel buyur otobüsten otobüse aynı istikamette de aktarma kabul etmiyor mu? öyle bir şeyler vardı sanki. zaten aktarmaya da ek ücret koydular
-
efendiler bana bağlar tarafında temiz 2+1 bulun be :) -
mavi 3 basın şehitleri caddesinden geçiyormuş zaten mühendisliğe de gidiyor. o kadar zahmete gerek yokmuş -
eskişehirli arkadaşlar..
bu konuyla alakasız ama, yarın aöf sınavı için
büyükdere mahallesinden (millieğitim müdürülüğünün önünden)
porsuk myo'ya gitmem gerekiyor(basınşehitleri caddesi)
eskişehirde tramvay hariç başka bir araç kullanmadım daha önce.
hangi otobüse yada minibuse binmem gerekir?
yardım ederseniz sevinirim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: MissEliotte
eskişehirli arkadaşlar..
bu konuyla alakasız ama, yarın aöf sınavı için
büyükdere mahallesinden (millieğitim müdürülüğünün önünden)
porsuk myo'ya gitmem gerekiyor(basınşehitleri caddesi)
eskişehirde tramvay hariç başka bir araç kullanmadım daha önce.
hangi otobüse yada minibuse binmem gerekir?
yardım ederseniz sevinirim..
Yürüyerek savaş caddesine çık oradan minibüse bin.
Benzer içerikler
- youtube kasıyor
- dupont orjinallik sorgulama
- kelmange kako sözleri türkçe
- gözden çıkan iplik gibi uzayan beyaz yapışkan sıvı nedir
- b sınıfı ehliyeti monoküler ehliyete çevirme
- sodyum iyon batarya
- deprem güvenlik bilgileri
- havadan su üreten cihaz
- discord açıldı
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X