Şimdi Ara

Eskişehirde Bulantı sorunu olan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizde kalabak suyu kullanıyoruz, bizde bir bozukluk yok şu an :)
    belki başka birşeyden kaynaklanmışta olabilir
  • toplam 10 kişi saydım bunlardan bazıları daha farklı yerlerde oturuyorlar

Dün benim gibi 4 kişi olmuş , 1 hafta önce de 3 kişi var.Aynı belirtiler var.Halsizlik yaptığını söyleyebilirim.Umarım gelip geçici birşeydir. Diğerlerinde de bir anda başlamış. Ortak kullandığımız sudur herhalde.Böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar olursa haber verirse sevinirim arkadaşlar.
  • bu kalabak suları bozuldu mu acaba ya çeşme suyu tadı var içinde :S
  • oturduğum yeri söylemiyeyim mahalle vs. olarak ama 2 gün önce bendede durup dururken akşam bi ağrı mide bulantısı başladı. hasta filan değilken. pek takmadım geçti zaten yatınca. sanmıyorum salgın vs. olsun. tesadüf bence.
  • Bursada baş ağrısı var olur mu?
  • Hastasınız hasta , sudan yemeden şundan bundan falan değil..

havalardan , nemden ...v.s.den hastasınız... Sadece hastasınız.. Yediğiniz hormonlu veyahut ilaçlı meyve sebzeden de hastasınız , yediğiniz etten sütten de.. v.s.

bu ülkenin herhangi bir yerinde dolaşmaya çık , sokağa çık , yarısı zaten hasta !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 13 Nisan 2009; 17:11:54 >
  • Arkadaşlar tesadüf diyorsunuz da bir anda tanıdıklar hasta olunca insan ister istemez şüpheleniyor. Kim olursa şüphelenir yani. Sağlık görevlisi bir tandığımdan Eskişehir sularında zaman zaman ascarit paraziti olduğu söylenmişti.

Umarım tesadüftür belki da bahar çarpmasıdır bilemiyorum.

Kalabak suyu tadı için şu an bir yorum yapamam zira hasta olunca insanın ağız tadı değişiyor. Ama eski tadı yok gibi sanki.Salgın ya da başka birşey ise belli olur zaten yakında.

Teşekkürler arkadaşlar
  • eskişehirde 4 sene kaldım ve hep kalabak suyu kullandım. çeşmeden kesinlikle içmedim.

kalabak suyu gibisini de hiçbir yerde içmedim. o kadar güzeldir yani. onda bi sorun olacağnı sanmam...
  • Hocam herşeyin başı sağlık o yüzden ihmal etmeyin bir acile gidin görünün ne olacak baksınlar en azından içiniz rahatlar.
  • evet özellikle süt içmeyelim arkadaşlar...bi araştırma yapılmış süt ve yoğurtlarda sağlığa zararlı bakteriler ürediği tespit edilmiş.....ayrıca süt mukoz salgısını arttırarak kanser ortamına zemin hazırlıyor...süt olayı çok ticari oldu artık....sütten alacağınız kalsiyumu ayran yoğurt ve yeşil yapraklı sebzelerden bol bol elde edebilirsiniz......
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.