Şimdi Ara

Eskişehir Osmangazi üniversitesi nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnşaat Mühendisliğini tercih etmeyi düşünüyorum üniversite hakkında olumlu olumsuz bilgilere ihtiyacım var arkadaşlar

• Okumuyorum ben de orayı tercih etmeyi düşünüyorum hocam gittim gördüm ama 1 hafta önce
    Okul baya geniş alana kurulu,tramvay okulun önüne kadar bırakıyor ama mühendislik-mimarlık fakültesi okulun diğer ucunda olduğu için bi 15 dakka yürüme mesafesi var rahat.Ama okul içi servis var diyorlar tramvaydan indikten sonra aynı kartı okul servislerine basınca ücretsiz fakülte önüne kadar bırakıyor diyorlar(ya da ben öyle uydurdum).Okulun mmf'si kaliteli ama hocam.Makine ve Endüstri mühendisliklerini incelemiştim ben staj listelerine falan baktım güzel yerlerde staj yapiyodu millet.(eti,havelsan vs. dikkatimi çekmişti.)Onun harici şehir çok güzel zaten hocam.Rahat herkes kendi kafasında.Ayrica yiyecek-içecek de ucuz gelmişti bana baya(ankara'ya kıyasla)

• Hocam tercihlere yazmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.İnşaatın lab.ortamı öğretim görevlileri nasıl acaba
  • Arkadaş söylemiş ben de düz yazmıştım galiba birşeyler, okulun eğitimi ve fiziki şartları hakkında (laboratuvar, özel imkanlar vs) bilgim yok ama merkeze çok yakın olduğu için ben şahsen tercih ederdim. Kafana yatmaza bir gün ziyaret edersin, okulun içinden yanılmıyorsam şehirler arası yol gibi birşey geçiyordu. Büyük bir alana yayılmış ve fakülteler arası mesafe çok, bu zaten bir sorun değil 5 dakika yürürsün. Ben yazın gitmiştim basketbol sahasında oynamıştık bütün gün, heralde yaz okulu neyin yok hayalet kasabası gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Arkadaş söylemiş ben de düz yazmıştım galiba birşeyler, okulun eğitimi ve fiziki şartları hakkında (laboratuvar, özel imkanlar vs) bilgim yok ama merkeze çok yakın olduğu için ben şahsen tercih ederdim. Kafana yatmaza bir gün ziyaret edersin, okulun içinden yanılmıyorsam şehirler arası yol gibi birşey geçiyordu. Büyük bir alana yayılmış ve fakülteler arası mesafe çok, bu zaten bir sorun değil 5 dakika yürürsün. Ben yazın gitmiştim basketbol sahasında oynamıştık bütün gün, heralde yaz okulu neyin yok hayalet kasabası gibiydi.

Tercih dönemi diye bende bir dünya soru soruyorum
    Eğitimi nasıldır acaba onu çok merak ediyorum ? ..Şehir gerçekten güzel ve kampüsün yeride iyiymiş sizlerden öğrendiğim kadarıyla

• Aynen öyle, tramvaya bin 10 dakika sonra merkezdesin. Belediye, çarşı, bağlar, anadolu üniv diye gider işte duraklar. O yüzden imkanlar süper, tabi eğitimini araşırmakta yarar var. Burada okuyan 2-3 arkadaş vardı, makina ve inşaat. İmzalarını hatırladım da nicklerini bilmiyorum. inş rastlarsın
  • Direk bölümün eğitim kalitesi için oraya gitmenizi öneririm.Gidin ordaki hocalarla görüşün,mezunlar nerelerde çalışıyo sorun irdeleyin,lab.ları gezin.

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Mühendis -- 22 Temmuz 2011; 12:42:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ YURTLARI
    4 yıl önce açıldı
    Yeditepe Üniversitesi Nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artık öyle yapacağım sanırım teşekkürler.
    Bir sorum daha var .. Uludağ üniversitesinde inşaat fakültesi var sitesine baktım ama taban puanları hiçbiryerde klavuzda bile yok.Yardımcı olabilir misiniz
  • Öncelikle sana tavsiyem okulun sitesini bir aç ve olanaklarına bak, kafana yatacakmı sana uyarmı? Sonra bölümün sayfasına gir Eğitim kadrosuna bak. ofesör sayısı ne kadar fazla ise eğitim kaliteside onunla uyumlu olur. Ayrıca eğitim kadrosunu diğer bölümlerle karşılaştır doçent, prof. vb. sayısı diğer bölümlere göre daha fazla ise o bölüm üniversite içinde sağlam ve önemsenen bir bölüm olarak öne çıkmış demektir. Labaratuvar ve sosyal olanakları nasıl. Bunları bir araştır. Kendi düşüncelerimi soracak olursan Osmangazi Üniversitesinin, Dokuz Eylül ayarında orta klasmanda bir üniversite olarak görüyorum. Eskişehir sosyal, sanayi ve şehir olarak üniversite okunacak en iyi bir kaç ilden biridir. Gidersen pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

Öncelikle sana tavsiyem okulun sitesini bir aç ve olanaklarına bak, kafana yatacakmı sana uyarmı? Sonra bölümün sayfasına gir Eğitim kadrosuna bak. ofesör sayısı ne kadar fazla ise eğitim kaliteside onunla uyumlu olur. Ayrıca eğitim kadrosunu diğer bölümlerle karşılaştır doçent, prof. vb. sayısı diğer bölümlere göre daha fazla ise o bölüm üniversite içinde sağlam ve önemsenen bir bölüm olarak öne çıkmış demektir. Labaratuvar ve sosyal olanakları nasıl. Bunları bir araştır. Kendi düşüncelerimi soracak olursan Osmangazi Üniversitesinin, Dokuz Eylül ayarında orta klasmanda bir üniversite olarak görüyorum. Eskişehir sosyal, sanayi ve şehir olarak üniversite okunacak en iyi bir kaç ilden biridir. Gidersen pişman olmazsın.

Çok teşekkür ederim.Dediklerinizi yapacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.