Şimdi Ara

Eskişehir osmangazi tıp hakkında bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
4
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

Benim var
    Tamam anlat
  • esogü tıp fakültesi 6.sınıf öğrencisiyim neyi merak ediyosun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: aqustine

esogü tıp fakültesi 6.sınıf öğrencisiyim neyi merak ediyosun kardeşim
    eğitim , kampüs , ortam vs... şimdiden teşekkürler
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de merak ediyorum da diğer okullara göre artıları ve eksilerinden bahsedebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar 2.sınıf öğrencisiyim, intern abimiz daha iyi bilir tabii ki ama ben de yardımcı olayım elimden geldiğince,
    -1.sınıfta 5, 2 ve 3.sınıfta 6 kurul sınavına giriyorsunuz.
    -Finalsiz geçme notu 80 eğer kurul sınavlarınızın ortalaması 80 ise finale girmeden sınıfı geçersiniz. Eğer 80in altındaysa finale giriyorsunuz. Ortalamanızın %60ı ve final notunuzun %40ının toplamının 60 olması gerek sınıf geçebilmek için. Ayrıca finalden en az 50 almalısınız.
    -Sınavlarda %10 çıkmış soru çıkıyor diyebilirim bazı sınavlarda daha az veya çok olabiliyor.
    -Konum olarak Büyükdere Mahallesinde bulunuyor çarşıya tramvayla ulaşım var yaklaşık 20dk sürüyor. Çarşıda bar cafe avm her şey var zaten, okul çevresinde ise oturup çay kahve içilecek birsürü mekan var.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davsannn

Merhabalar 2.sınıf öğrencisiyim, intern abimiz daha iyi bilir tabii ki ama ben de yardımcı olayım elimden geldiğince,
    -1.sınıfta 5, 2 ve 3.sınıfta 6 kurul sınavına giriyorsunuz.
    -Finalsiz geçme notu 80 eğer kurul sınavlarınızın ortalaması 80 ise finale girmeden sınıfı geçersiniz. Eğer 80in altındaysa finale giriyorsunuz. Ortalamanızın %60ı ve final notunuzun %40ının toplamının 60 olması gerek sınıf geçebilmek için. Ayrıca finalden en az 50 almalısınız.
    -Sınavlarda %10 çıkmış soru çıkıyor diyebilirim bazı sınavlarda daha az veya çok olabiliyor.
    -Konum olarak Büyükdere Mahallesinde bulunuyor çarşıya tramvayla ulaşım var yaklaşık 20dk sürüyor. Çarşıda bar cafe avm her şey var zaten, okul çevresinde ise oturup çay kahve içilecek birsürü mekan var.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar
    hocam kampüs ortam falan nasıl

• Ortam efsane hocam o kadar biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: imhim

Ortam efsane hocam o kadar biliyorum
    Hocam izmirle kıyaslarsanız ?
  • Ben eskişehirde okumuyorum esogü hakkında da da bir fikrim yok ama eskişehire çok yakın bir şehirde yaşıyorum ve eskişehir hakkında az çok konuşabilirim. Kısa geçeyim bir öğrenci için gayet iyi bir şehir bence Türkiyenin en aklı başında en yaşanılabilir şehirlerinin başında gelir tabi yukarıdaki abilerimiz daha iyi bilirler ama bence eskişehir hakkında önyargıların varsa bu yargıları kolayca kırarsın merak etme çok canlı bir şehir :) başarılar dilerim...

• Eskişehir izmir'e nazaran farklı hocam öğrencilerden oluşan küçük bir şehir düşünün barlar sokağı,porsuğu,şehrin ucuzluğu öğrenciye hitap eder. İzmir için pek bir yorum yapamayacağım. Bu arada es es buz gibidir onu da dikkate alın

• Aradığın ortam vs. Baska seyler ise eskişehirde her şey çok basit kardesim emin olabilirsin. Ortamdan bikip evine cekilen cok adam taniyorum ihtiyacin varsa yardimci da olurlar sana orda her turlu

• 1000-1500 gibi sıralamadan gelsem çok mü absürt olur
  • Dmitritch kullanıcısına yanıt
    geçen sene 150 ile yerleşti birinci
  • ee geliyorum o zaman
  • Dmitritch kullanıcısına yanıt
    142.ydi

• Davsannn D kullanıcısına yanıt
    Şehir, ortam, aileden uzaklaşma vs. için çukurovadan gelmeye değer mi esogü?

• Babamın mezun olduğu okul ve bölüm. Hayatının en güzel günlerinin geçtiğini söylüyor..96 mezunu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.