Bildirim
ESKİŞEHİR / ESNAF SARAYI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Konsol ve oyun olarak Dj club diye bir yer var köşede, orayı önerebilirim. Fakat bu tür alışverişlerini esnaf sarayından yapmanı önermem bence büyük elektronik mağazalarından yap. -
ya yürüyen merdivenden çıkınca hemen sağda olan köşe küçük bi dükkan var adını unuttum dj bişi sanki ya ne zamandır gitmiyorum orası sağlamdır
edit: aynı yeri tarif etmişiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 9 Mart 2011; 20:21:28 > -
@Yoshimitsux @troy
Saolun Beyler. Deep Center ve Mavi Konsol Var. Bu İki Mağaza Hakkında Bir Bilginiz Varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Romeo0
@Yoshimitsux @troy
Saolun Beyler. Deep Center ve Mavi Konsol Var. Bu İki Mağaza Hakkında Bir Bilginiz Varmı ?
valla isimlerini tam hatirlamiyorum ama merdivenden cikinca tam karsi kosedeki buyuk yerse orasida iyidir -
Eskişehir'de İkamet Eden 2 Kişi mi Var Sadece ? Yardımlarınızı Bekliyorum Beyler -
esnaf sarayını boşver media markete git -
salla esnaf sarayını. -
Samimilik istiyosan Adalar elektronik. Bugün oradaydım Ps2 satma umuduyla elimde patladı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X