Şimdi Ara

Eskişehir'e deniz geldi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
11.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıldığından beri hafta 2-3 kez düzenli olarak gidiyorum Kentpark'a ve dediğiniz tiplere çok nadir rastlıyorum.
  • kaan adlı üyeye

söylediğim şudur,

bölgeyi gezdim, neresi olduğunu çok iyi biliyorum. orası açık arazi evet, bunu da söyledim.

apartmanlar sanki plajın yanı başında gibi konuşmuşsun ve bunun olmadığı da ortada.
    söyledim yine tekrar söylüyorum, Türkiye'de ne deniz kıyıları var, apartmanların hemen yanında, ama herkes denize giriyor.

kusura bakma hala inatla hatanı savunuyorsun.

o evler ile plaj arasındaki mesafe nedir? "rahatsızlık" oluşturmayacak kadar uzak bir mesafededir o evler.

o bölgede nohut kadar insanlara bakıp azacak insanlar olduğunu iddia ediyorsun ki o bölgedeki insanlara da büyük hakarettir.

orta adada dikilmiş ağaçlar da "hasta zihniyetli" insanların önüne geçebilmek içindir.
  • hocama katılıyorum ayrıca kaan adlı üyeyi de kesinlikle cemaatçi diye itham etmiyorum sadece tekrar ve tekrar dürbünle insan gözetlemek fikrini bırakın korkusu yüzünden apartman kenarında-hele Eskişehir gibi bir yerde-havuz yapmamak düşüncesini tasvip etmediğimi belirtiyorum.Ayrıca buranın insanları iç anadolu insanlarından-genel olarak- farklıdırlar ve zamanla havuza giren insanlara bırakın bakışlarının değişmesini onlar dahi havuzu severek kullanmaya başlayacaklardır
    quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

kaan adlı üyeye

söylediğim şudur,

bölgeyi gezdim, neresi olduğunu çok iyi biliyorum. orası açık arazi evet, bunu da söyledim.

apartmanlar sanki plajın yanı başında gibi konuşmuşsun ve bunun olmadığı da ortada.
    söyledim yine tekrar söylüyorum, Türkiye'de ne deniz kıyıları var, apartmanların hemen yanında, ama herkes denize giriyor.

o evler ile plaj arasındaki mesafe nedir? "rahatsızlık" oluşturmayacak kadar uzak bir mesafededir o evler.

o bölgede nohut kadar insanlara bakıp azacak insanlar olduğunu iddia ediyorsun ki o bölgedeki insanlara da büyük hakarettir.

orta adada dikilmiş ağaçlar da "hasta zihniyetli" insanların önüne geçebilmek içindir.
  • Güzel yer kocaelide zaten deniz var eskişehirin insanlarını sevmem ama yer güzelmiş ki belediye ile ilgili bence bu bizim karaosmanoğLu gibi yeşillik doldurmuyor etrafı.
  • quote:

kaan adlı üyeye

söylediğim şudur,

50 mt mesafe falan vardır herhalde daha bugün gittim apartmanları resimlerde de gösterdim sen de hala inat ediyorsun. ben o bölgenin insanına hakaret edmiyorum sadece yapanlar olacak diyorum. kusura bakma ama sen de hala beni anlamamaya çalışıyosun. tekrar söylüyorum. benim bu plaja karşı çıktığım falan yok demek istediğim yapılan yer eskişehirde farklı bir bölge olabilirdi etrafta hiç apartman bulunmayan tamamen düz bir arazide olan şehir dışında olan bi yerde olsaydı cüzi bir ücreti de olsaydı ne o adalardaki çingenler çok gelirdi ne de apaçiler çok gelirdi.
    umutsro dediğin doğru antalyadaki insanların çoğu tatil için geliyo benlardan biri de benim. amaç da bu zaten tatil yapmak. karı kız kesmek değil. ben diyorum ki oraya yüzmek için gelen çok olmaz kız kesmek için gelen apaçi çingen sapık vs. çok olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 18 Temmuz 2009; 23:59:04 >
  • arkadaşım tamam da zaten apartmanın en üst katında kaç kişi var, ki çingeneler kendilerine ait olmayan bir apartmana mı çıkacak sırf gözetlemek amaçlı.Ayrıca sizin halkınız aydındır zamanla da alışırsınız
    quote:

Orjinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

kaan adlı üyeye

söylediğim şudur,

50 mt mesafe falan vardır herhalde daha bugün gittim apartmanları resimlerde de gösterdim sen de hala inat ediyorsun. ben o bölgenin insanına hakaret edmiyorum sadece yapanlar olacak diyorum. kusura bakma ama sen de hala beni anlamamaya çalışıyosun. tekrar söylüyorum. benim bu plaja karşı çıktığım falan yok demek istediğim yapılan yer eskişehirde farklı bir bölge olabilirdi etrafta hiç apartman bulunmayan tamamen düz bir arazide olan şehir dışında olan bi yerde olsaydı cüzi bir ücreti de olsaydı ne o adalardaki çingenler çok gelirdi ne de apaçiler çok gelirdi.
  • her şeyiyle baska bir şehir ESKİŞEHİR
    adı eskidikçe kendisi YEnİLENEN ŞEHİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonac

arkadaşım tamam da zaten apartmanın en üst katında kaç kişi var, ki çingeneler kendilerine ait olmayan bir apartmana mı çıkacak sırf gözetlemek amaçlı.Ayrıca sizin halkınız aydındır zamanla da alışırsınız
    quote:

Orjinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

kaan adlı üyeye

söylediğim şudur,

apartmana çıkmazlar ki plaj ortadan 2'ye ayrılıyo köprü sayesinde resimlerde anlattım oraya giderler. onları oraya sokmak yasak olmalı bence en azından bir güvenlikçi konmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Eskişehirde halam oturuyor, çocukluğumdan beri her sene giderim. Eskiden hep dalga geçerdim gidince öff ne eski şehir, ne sıkıcı şehir diye Ama gittikçe güzelleşiyo, bravo başkana. Son 3 senedir gidemedim, yakın bir zamanda gitmeyi düşünüyorum.

Benim de halam oturuyo. Ben de bu yıl gidemiyicem galiba.
  • ben karşı çıktığını iddia etmiyorum zaten, suçluluk psikolojisine girmene gerek yok.

50 metre mesafe yok o binalar ile kumsal arasında. hiçbiri 100 metreden yakın değiller ve ortalama 150 metre mesafedeler.
  • Of süper ananeme gideceğim kesin uğrarım
  • Türkiye'ye böyle ileri görûslü idareciler sart.Fakat böyle ileri görûslû idarecilerin azligida dûsündûrû!!!
    Konuyla ilgilmi degil ama burada herkes Melih Gökçek beyefendinin kulaklarini çinlatmis.Bende çinlatayim.
    Konu disinda bir topik vardi.Gökçek O.d.t.ü nün binalari kaçak diye yiktiracak sonrada yerlere el koyacak diye.Ne oldu bir sonuç var mi?
  • proje yerine ahlaksız insanları tartışa durun

tebrikler diğer belediyelerin örnek alması dileğiyle...
  • @Kaan,
    projeyi en uygun yere yapmışlar bence, daha uygun bir yer biliyorsan söyleyebilirmisin ?
    apaçi,şopar ve çingenlerden bahsetmişsin...
    sanki başka tatil yerlerinde ve kumsallarda yoklar, uzun süredir DH'deysen zaten aç kurt gibi sahildeki karı kıza bakan apaçileri görmüşsündür bazı topiclerdeki resimlerde...
    Ama emin ol, oradakilerden daha güzel olur eskişehir bu yönden...
    En eğitimli şehir olarak burayı görüyorum türkiyede, pürüz çıksa bile düzeltileceğine veya insanların zaman içinde alışacağını inanıyorum.

Birşeyi ortaya atabilmek için,onlar gibi düşünmelisinki bunun arkasında durabilesin...
    Kusura bakma fakat sen galiba apaçi ve krolar gibi düşünüyorsunki, bu kadar çok kafana takıyorsun bu olayları...
    Acaba içinde bir yerlerde bastırılmış duygularmı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 19 Temmuz 2009; 7:43:42 >
  • Umarım dünyaca ünlü hale gelirde, el yapımı dünyaca ünlü yapıtımız olur.

Tebrik ederim emeği geçen herkesi.
  • Eskişehir memleketimiz sayılır anne tarafım oralı ancak bir kere bile gitmedim.İzmirde bir gelişme yok bıktım buralardan imkan olsa da eskişehiri görsek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

helal olsun büyükerşen'e , melih'te biraz örnek alsın anca laf yapmayla şeirn yönetilemeyeciği anlasın

Maksat havuz yapmaksa melih'ten bol yapanı yok fakat bize havuz lazım değil...Her yan havuz dolu ankarada
  • Denizliye de İsteriz
  • Ne konuşuyorsunuz boşuna anlamadım , bazı kişilere kalsa denizede girilmemesi gerekli , haşemayla tenha bir yerde belki girebilir kadınlar yoksa asla değil mi
  • EskiŞehir Her Şeyi Hak Ediyor.. HeLaL Olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.