Şimdi Ara

Eskişehir'e deniz geldi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
11.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En yüksek yapı taaa borsa durağının orda adam ordan nasıl gözetleyecek ya.:D
  • İyi güzel bir proje de aklıma bir soru takıldı. Bu yapay deniz kendi kendini temizleyebiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.a.a.N

eskişehirde oturuyorum. bana çok saçma geldi. tamam kötü değil ama eskişehir gibi bi ile bu olmaz. hanginiz annenizi kız kardeşinizi sevgilinizi oraya yüzmeye gönderirsiniz ki? sizi bilmem ama ben göndermem etrafta 7 katlı apartmanlar var. dürbünlü amcaların sayısı artacak galiba.

böle bi zihniyetle hçbiyere varılamaz, dengeiz aklı başında olmayan insanların davranışlarının cezasını aklım başında türk gebçliği mi çekmeli, bu aynı kız kardeşimize, sevgilimize laf atarlar diye onları çarşafa sokmaya sokağa çıkarmamaya benzer bir yaklaşım. bu zihniyet devam ederse, ilerde laf atanları değil giymeseydi mayo bikini diyenleri aklayıp mağdur olanı suçlarsınız.

laf atartlar diye yenilik yapılmasın, modernleşilmesin mi? 2 kendini bilmez yüzünden ortaçağa mı dönelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.a.a.N

ya bilip bilmeden amma konuşuyorsunuz gittim gördüm de konuşuyorum. geçen sene arkadaşın evinde kaldık plaj manzaralıydı isterseniz resmini isteyim çekip göndersin? ya da ben yarın plaja gidip size apartmanların resimlerini çekeyim?
    @sukubi1907 terbiyesizlik yapma seviyeli ol. ben gerçeği diyorum. diz üstünde etek giyen kıza bile öküz gibi bakan abazalar orada medeni mi olacak sanıyorsun.
    @simonac sen de terbiyesizlik yapma ben abaza falan değilim. insanları tanımadan konuşma. beni tanımıyorsun bile.

eskişehirde okur yazar oranı baya yüksek diye hatırlıyorum. kimse bakmaz merak etme ama sen yinede gitme
  • hiçbişey gerçek deniz havasını veremez
  • Civarda apartmanlar olduğu doğrudur ki o bölgedeki şeker fabrikasının önünden geçen caddede pek tekin bir yer değildi eskiden.Gerçi şimdi çok fazla değişiklik oldu ilk başlarda birkaç tane kendini bilmez çıkar ama 1-2 seneye alışılır diye düşünüyorum.
  • dürbünümü hazırladım
  • Harbiden apartman varmış çevrede
     Eskişehir'e deniz geldi
  • civardaki "apartmanlar" kullanımına bayılıyorum.

plaj olan yerlerde de apartmanlar var, nohut kadar insanları izleyeceklerini düşünen şahıslara rastlamaya devam etmeyeceğimi düşünüyordum.

neyse, ortadaki adaya dikilmiş ağaçlar var, yeterince büyüdüklerinde "dürbünle izlenme" paranoyası da kalkacaktır.
  • Suyu tuzlu mu bari?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

civardaki "apartmanlar" kullanımına bayılıyorum.

plaj olan yerlerde de apartmanlar var, nohut kadar insanları izleyeceklerini düşünen şahıslara rastlamaya devam etmeyeceğimi düşünüyordum.

neyse, ortadaki adaya dikilmiş ağaçlar var, yeterince büyüdüklerinde "dürbünle izlenme" paranoyası da kalkacaktır.

Birkaç arkadaştan boş arazi yorumunu gördüğüm için civarda apartmanlar olduğunu belirttim.Ancak bunun dışında giriş ücretsizdir ve herkes girebilir bu plaja.Kaldı ki Eskişehir normalde denize kıyısı olan bir şehir olmadığından sahil kentlerindeki gibi şehrin ortasında bikini ile gezen kızlara alışık bir şehir değildir.
  • az önce kentparka gitmiş bulunmaktayım. resimleri çektim video da çektim sırf o resimleri görüp de bana demediğini bırakmayanlar için. en yakın yapının plaja uzaklığı max 50 metredir. bekleyin.
    @10ur ve beni fethullahçı apaçi vb sananlar şunu bilin ki ben böyle biri değilim. sadece gerçeği söyledim. gider gider gitmeyen gitmez. sayın büyükerşen'in de destekçisiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

helal olsun büyükerşen'e , melih'te biraz örnek alsın anca laf yapmayla şeirn yönetilemeyeciği anlasın

Belediyeciliği Melih Başkan a öğretme..Türkiyenin avrupadan tek ödül almış belediyesidir.Ankara Büyükşehir Belediyesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaulCrewe

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

civardaki "apartmanlar" kullanımına bayılıyorum.

Birkaç arkadaştan boş arazi yorumunu gördüğüm için civarda apartmanlar olduğunu belirttim.Ancak bunun dışında giriş ücretsizdir ve herkes girebilir bu plaja.Kaldı ki Eskişehir normalde denize kıyısı olan bir şehir olmadığından sahil kentlerindeki gibi şehrin ortasında bikini ile gezen kızlara alışık bir şehir değildir.

ben de senin dediğini demeye çalışıyorum. resimleri telefondan aldım bekleyin
    bu arada @hashus1099 apartmanLAR çünkü türkçede birşey birden fazla varsa -lar -ler eki gelir.
    @Pretender birazdan görürsün en yakın yapının nerde olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 18 Temmuz 2009; 20:13:34 >
  • gerçekten ağzım açık kaldı

kesinlikle üniversiteyi eskişehirde okumalıyım
  • Yılmazzz Bunlar ne?.
    Plaj ağam.
    Ne yapmak lazım?.
    Yüzmek lazım.
    O zaman gir yüz yılmazzzzzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

helal olsun büyükerşen'e , melih'te biraz örnek alsın anca laf yapmayla şeirn yönetilemeyeciği anlasın

Belediyeciliği Melih Başkan a öğretme..Türkiyenin avrupadan tek ödül almış belediyesidir.Ankara Büyükşehir Belediyesi.

Yanlışın var. Hocaya ''Avrupa Fair Play Ödülü'' verildi
  • eskişehir okumayı en çok istediğim şehirdi , kazanamadım
  • ula ne var şu eses beden öğretmenliğini bi kazansam sonra da eskişehire yerleşsem ömür boyu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.