Şimdi Ara

Eskişehir - Didim nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece tatil için yola çıkıcam.. Daha önce Didim tarafına hiç gitmedim.. Nasıl gidilir? Nerelerden gidilir.. Ne gibi tavsiyeleriniz olur? Toplam Kaç KM'dir?

Benim bildiğim 622 KM..

Eskişehir - Afyon - Kütahya - Denizli - İzmir - Didim olarak gidicem sanırım öyle mi? Yada benim bilmediğim birşey var mı? Gece 3'de yola çıkıcam.. Öğlen 12'ye kadar varırım sanırım?

• bence
    eskişehir-kütahya-uşak-aydın-didim.
    fakat kütahya-uşak arası pek iyi değil.yol kalitesi falan...gerçi sen o taraflardasın benden iyi bilirsin.
    iyi tatiller kardeş.didim güzel yerdir.ama fethiye-ölüdeniz i hiç bir yere değişmem.
    bende bir hafta sonra falan giderim kısmet olursa.
  • walla benje izmirden geç çünkü izmirden gecerken didime gidebilmek için kuşadasından geçmek zorundasın maksat gezmek zaten tatil sonuçda hem sahilden gitmiş olursun aydın yolu sıkar adamı
  • bir ara buna benzer bir topik vardı
    a ile b arası ne kadar diyemi ne

istersen arama motorundan yardım al
  • www.mercedes-benz.com.tr adresine gir ve rota planlayıcı diye bir bölüm var..harika yapmış adamlar yolculugun maliyetini bile görebiliyosun,hangi yollardan geçeceginde ayrıntılı gösteriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Arkadaşlar bu gece tatil için yola çıkıcam.. Daha önce Didim tarafına hiç gitmedim.. Nasıl gidilir? Nerelerden gidilir.. Ne gibi tavsiyeleriniz olur? Toplam Kaç KM'dir?

Benim bildiğim 622 KM..

Eskişehir - Afyon - Kütahya - Denizli - İzmir - Didim olarak gidicem sanırım öyle mi? Yada benim bilmediğim birşey var mı? Gece 3'de yola çıkıcam.. Öğlen 12'ye kadar varırım sanırım?

vala kardeşim didim de oturan biri olarak Aydın Yolu Kullan derimm İzmir Yolu daha da uzatır yolu bi sıcaklarda çekilmez hemm tahmini eskişehirden ortalama en fazla 7 saat e girersin ltabi basmadan normal kullanımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper.hakan

quote:

Arkadaşlar bu gece tatil için yola çıkıcam.. Daha önce Didim tarafına hiç gitmedim.. Nasıl gidilir? Nerelerden gidilir.. Ne gibi tavsiyeleriniz olur? Toplam Kaç KM'dir?

Benim bildiğim 622 KM..

vala kardeşim didim de oturan biri olarak Aydın Yolu Kullan derimm İzmir Yolu daha da uzatır yolu bi sıcaklarda çekilmez hemm tahmini eskişehirden ortalama en fazla 7 saat e girersin ltabi basmadan normal kullanımla

kardeş eskişehir aydın arası 483 km
    eskişehir izmir arası 412 km
    aydın didim arası 104 km
    izmir didiim arası 200 km

yani sonuçta didime izmir üzerinden gelirsen toplam 610-620 km
    didim aydın üzerinden 580-590 km

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun arkadaşlar peki yollar nasıldır.. 90 KM/H ile gidemem.. Canım sıkılıyor..

110 - 120 KM/H hız normal.. Devamlı yola göre böyle gelsem, birde yola kahvaltıydı yemekti derken 6 - 7 saatte girerim sanırım?

Şöylede gidilebilir aslında...

Eskişehir - Kütahya - Uşak - Manisa - İzmir - Aydın - Didim Sanırım böyle uzuyor..

Eskişehir - Kütahya - Uşak - Aydın - Didim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTTra -- 1 Temmuz 2006; 15:08:25 >
  • quote:

Saolun arkadaşlar peki yollar nasıldır.. 90 KM/H ile gidemem.. Canım sıkılıyor..

110 - 120 KM/H hız normal.. Devamlı yola göre böyle gelsem, birde yola kahvaltıydı yemekti derken 6 - 7 saatte girerim sanırım?

çok rahat bi şekilde ben otobüsle 8-9 saate filan giriyoduk didimden sen düşün artık
  • BU DEĞERLER DOGRU İSE İZMİRİ KULLAN DAHAA AZ YAKIT TÜKETİRSİN... TUHAF... BENDE AYDIN DİYECEKTİM AMA....

quote:

quote:

quote:

Benim bildiğim 622 KM..

kardeş eskişehir aydın arası 483 km
    eskişehir izmir arası 412 km
    aydın didim arası 104 km
    izmir didiim arası 200 km

yani sonuçta didime izmir üzerinden gelirsen toplam 610-620 km
    didim aydın üzerinden 580-590 km

• izmire uğramayacaksın,denizliden aydın'a , aydından otobandan veya normal yoldan sökeye çıkacaksın söke ovasından da didim e gideceksin.
    didim in izmir ile alakası yok
  • Adam Cumartesi (ayin 1'i) gecesi için yola çikacam demis, bugün ayin 3'ü halen yol tarif ediyonuz yav . Didim'den internete girse de anlatsa hangi yollari kullandigini
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurBJK

Adam Cumartesi (ayin 1'i) gecesi için yola çikacam demis, bugün ayin 3'ü halen yol tarif ediyonuz yav . Didim'den internete girse de anlatsa hangi yollari kullandigini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.