Bildirim
Eskişehir'de Bilgisayar Satan Firmalar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zodiag
Arkadaşlar Eskişehir'de Teknosa Bimeks Vatan falan hariç notebook satan yer arıyorum.Durumum acil yardımcı olursanız sevinirim
Neden bu magazalar degil?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers -
Teknosa,Gold,Bimeks,Media Markt,Teknolojix,Vatan dışında sokak bilgisayarcılarını saymazsak benim bildiğim yok. _____________________________ -
BİM :) _____________________________ Asus n56vz S4400D
Xperia Arc S: Ultimate HD2.3
iPod nano 16 GB Silver 6th G -
eskişehir bu konuda çok kısır doğru dürüs yer yok..hemd öğrenci şehri olmasına rağmen _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: elano68
quote:
Orijinalden alıntı: zodiag
Arkadaşlar Eskişehir'de Teknosa Bimeks Vatan falan hariç notebook satan yer arıyorum.Durumum acil yardımcı olursanız sevinirim
Neden bu magazalar degil?
freedos ürün almak için_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler