İstanbul- Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı'nın "portatif" misafir seyirci tribünü faciaya davetiye çıkartıyor. Süper Lig maçlarına 800 biletli seyircinin alındığı tribündeki kırık koltukların arasında oluşan boşluk taraftarların tepkisini çekiyor.
Kırık koltuklar arasındaki boşluk taraftarların tribünün üst kısımlarında yaklaşık 5 metreden tribünün bulunduğu zemin üzerine düşmesine neden olabilecek büyüklükte.
Takımlarının maçları için Eskişehir'e giden taraftarlar tribünün, tezahuratları sırasında sallandığını ve can güvenliklerinin bulunmadığını belirtiyorlar.
Türkiye'deki en kötü deplasman tribünü.Geçen sene Es-es deplasmanına gitmiş arkadaşın dediklerini söylüyorum.Adamlar zıpladığında tribün oynuyormuş,her an yıkılacak sanıyorlarmış.2-3 kişi aradaki boşluklara düşüp yaralanmış, ayağınız tahtalar girip sıkışıyormuş..Tribünde bir sakat durum olsa oradaki demirler kesin bir yerine girer.Ama TFF bu duruma birşey demiyor.Birşeyler yapılması için oradan 1-2 kişinin ölmesi gerekiyor dimi ? Es-es taraftarları dahil bütün takım taraftarları aynısını söylüyor ama nafile!
türkiyeyenin en kötü stadı malesef bu taraftara hiç yakışmıyor.yılmaz büyükerşen 2 milyon lira bütce ayırdı açık trübün kapanması için ama yönetim 1 proje hazırlayamadı.geçenlerdew bir proje hazırlandı,paintte çizmişler
gerçekten bu stada trabzonun yaptığı gibi kale arkaları yapılsa toplam 10 bin kişilik açık türübün ve kale arkalarının üstünü güzel bir şekilde kapatsalar.kapalı trübünüde modernleştirsek güzel bir şekilde ne güzel olacak.
tff ne işe yarıyo arkadaş insanların can güvenliğinden bahsediliyo bunlar stadları sadece yeşil saha olarakmı görüyolar trabzona gelirler 3-5 taraftar fazla diye cezayı yapışdırırlar ama o tribünlerin ne olduğunu asla bilmezler
Tffye felan bir yardımcı olunda mail atıverin değistirsinler inanın bizde hosnut olmuyoruz kac senedir soyleniyor ama dinleyen kim Orda bir kisi olmeden o stada bir civi bile cakmazlar gecen sezon ıcerdeki macları kacırmadım 17 mactan oraya dolduran 5 6 takım ıcersınde 4 defa felan trıbunden dusme olayı yasandı ambulanslar mudahale etti hemen Bu olay sadece bizim stadda oluyor hatta rakip taraftarlar birbirlerine temkinde bulunuyorlar oraya giderseniz fazla zıplamayın diye
Stad şehrin çok içinde bence.Yeni stad işi ne oldu , bilenler varsa ?
hükümet, euro2016'yı alamasak bile bu stad işlerini yapacaklarını söylemişlerdi.
ama Yılmaz hoca'ya karşı zaten tavır aldıklarından, destek vereceklerini sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
hükümet, euro2016'yı alamasak bile bu stad işlerini yapacaklarını söylemişlerdi.
ama Yılmaz hoca'ya karşı zaten tavır aldıklarından, destek vereceklerini sanmam.
O stadların hiçbirinin yapılmayacağına adım gibi eminim.
stad bu şehre ve taraftara malesef yakışmıyor.zaten hükumetin ve akp yetkileririnin yılmaz hocaya tutumu belli
@E®TAŞ
Stadyumun şehrin içinde kalmasından taraftarlar oldukça memnun.. Aksine stadyum yapılırsa şehir dışına yapılacağı için tepki var..
-Mevcut stadın modernleştirilmesini veya şehir içinde kalan az sayıdaki arsanın değerlendirilmesini istiyoruz..
Çünkü;
-Futbol heyecanının şehrin içinde, maça giden, gitmeyen herkes ile, sokaktaki insanlarla yaşamak istiyoruz..
-Küçük çocukların formalı atkılı insanları görüp küçüklükten itibaren Eskişehirsporlu olmalarını istiyoruz..
-Stadyuma taşıtlara binerek değil, kolkola gitmek istiyoruz..
-Maçtan çıkınca insanların kolumuzdan tutup ''Kaç kaç bitti?'' diye sormasını istiyoruz..
şehrin içinde tam nerede yapılabilir yeni stad? yani kafanızda tasarladığınız bir yer var mı?
şeker fabrikasının oraya yapılabilir
çok şehir içi olmasa da muttalip'ten iyi bir mevki tabi
quote:
Orijinalden alıntı: ermanka26
şeker fabrikasının oraya yapılabilir
O kokuda tribün mü yapılır be
Bence stadın yeri gayet iyi ben yerinde kalıp modernleştirilmesinden yanayım..
Fenerin yaptığı gibi bişey yapsa es es iyi olur. Senede bikaç hafta gelip kaldığım yer. İkinci memleketim diyebilirim eskişehir için ama ne yazık ki stat olağan üstü bi şekilde kötü...
Tribünleri yıkıp yıkıp yapsalar 2 sene içinde ortaya güzel bişey çıkar. Stadın yeri güzel ayrıca bencede değişmesin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme