Konunun aslında konu dışına açılması gerek ama konu dışının yaş seviyesi ortada. Bana yardımcı olacak insanlar burada gibi
Ağustos ayında Antalya'ya tatile gideceğim Eskişehir'den. Önemli olan varacağın yer değil yaptığın yolculuktur diye bir söz vardır bilirsiniz işte bu benim hayat felsefem
Eskişehir Antalya arasında durup gezebileceğim güzel mağaradır doğal parktır göldür tarihi alandır bu tarz güzel yerler biliyor musunuz? Ailemle gezmeyi düşünüyorum Antalya'ya varana kadar :)
Kırkinler var kardesim cok guzel yerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
afyon üzerinden geçeceksin gazlıgölde bi termale gir güzel bi masaj yaptır dinlen tatile dinç başla ki çok uygun fiyatlarda açık kapalı sıcak soğuk havuzlarıyla türk hamamıyla çok güzel olur.. yola devam et ısparta da eğirdir gölüne sap bi mangal keyfi yap biraz yüz dinlen yola devam et....
İnsuyu mağarası var burdur tarafında, Bucak kent ormanına kesinlikle girin, içerde kafe ve lokanta da var. Bir de Bucak opet'te yemek molası vermeyin, kuru gözleme için bir saat oturmuştum.
Sakarya nehrinin doğduğu yerde güzel bir park olduğunu zannediyorum. Orada kahvaltı yapabilirsiniz. Veya yemek yiyebilirsiniz. Çifteler'den bir yerden doğuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Sakarya nehrinin doğduğu yerde güzel bir park olduğunu zannediyorum. Orada kahvaltı yapabilirsiniz. Veya yemek yiyebilirsiniz. Çifteler'den bir yerden doğuyor.
Orası benim mekanım zaten hocam, Çiftelerliyim ben