Şimdi Ara

Eskinin Komünisti Şimdinin Kapitalisti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternette fizik ders videolarını ve kitaplarını para ile satan birinden bahsediyorum herkesin bildiği :D


    Kendisini biraz araştırırsanız ODTU zamanlarındaki eylemlerini, eğitimde fırsat eşitliği şeklindeki söylemlerini bulabilirsiniz. Haberlere ve ekşi sözlüğe bakabilirsiniz. Hatta bu tarz söylemlerinden dolayı cezaevinde yatmışlığı vardır.


    Komünizm parayı bulana kadarın canlı kanlı örneği resmen  

    Tamam kitabı tabi ki para ile satacaksın hatta videolarını da para ile sat istediğin fiyatı koy kimse bir şey diyemez ama sen 10 sene önce bu tarz lafları söyle söyle sonra bunları yaparsan ben de gülerim.


    Videoları YouTube’a koysa yine bir şey diyemez kimse ama fahiş fiyatlardan satılması aşırı komik.


    Kendisinin mektubunu da bırakayım (2012 tarihli)


    Ben; parasız, bilimsel, ana dilinde eğitim hakkını; her zaman savundum. Arkadaşlarıma haklarını istedikleri için soruşturma açıldığında, arkadaşlarım haklarını istedikleri için tutuklandığında buna karşı çıktım; basın açıklamalarına katıldım. Roboski’de insanlar katledildiğinde, ODTÜ Öğrenci Toplulukları Mail Grubu’na mail atıp eylem çağrısında bulunan da bendim ve o eyleme katıldım. Dosyamda bu gibi birçok şey bulunuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • tmm

  • Ne yapsın? Komunist hayaller için bile sermaye gerekiyor. Genelde üniversite bittikten sonra bu tarz ufak çapta eylemlerle hiçbir şey olmayacağını anlıyor insanlar, hele ki ülkemizde yargının, adalet sisteminin durumu ortadayken ve bu durumu yazarken bile insan suçlu duruma düşmekten çekinirken...


    Ben de önceden, aynı şeyi düşünmüştüm bu sorduğunuz konuda, ama arkanda halk desteği yoksa sadece düşüncelerle bir yere gelemezsin. 80 darbesi ve sonrasında sol düşüncenin başını ezdiler, halk zaten çok feci şekilde sağı destekliyor. CHP gibi sosyal demokrat parti bile dini açılımlar falan yapmak zorunda kalırken komunist adam ne yapsın?

    Amerika iyi çalıştı komunizme karşı; ülkeyi gericilik, tarikat ve cehalet batağına sapladılar. ESŞ nasıl halkı tek başına kurtarsın?

    Eğitim konusunda gayet güzel seti var ben üniversite fiziğnde bile yararlandım, eskiden fiyatları da uygundu. Maliyetleri cebinden çıkaramayacağına ve bedava yaşayamayacağına göre adama hak veriyorum açıkçası.


    Bu arada ODTU'nün varlığı da kendi içinde bir çelişkidir. Okul hem Amerika tarafından kurulmuş hem de ülkemizden Amerika'ya en çok sayıda öğrenci yollayan üniversitedir, ama bir yandan da komunizm ve sol deyince akıllara ilk gelen yegane eğitim kurumumuzdur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 21 Eylül 2024; 3:39:18 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.