Şimdi Ara

Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
17.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan kullandığım 306 yı almadan önce nerdeyse almak üzere olduğum araç. 190e 2.3 16v modeli idi. 4 ileri otomatik şanzuman. Çıt ses duyulmuyordu araçtan.

Mesela şuan 2000 model 306 kullanıyorum. 150.000km ye dayandı 13 senelik araç. Tamam ikinci sahibi olduğum için araç garajda saklanıp düzgün bakıldığı için bi problemi yok ama hiç sanmıyorumki 2020 yılında 20 yaşına bastığında hala yollarda dibdiri dursun. Eminimki dökülmeye mağruz kalıcaktır.

Aracımı istediğim fiyata elden çıkarırsam gidip alıcam en temizini bulup.

Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller

• Kayınpederimde 20 yıldır kendilerinde duran bir Vosvos var. Nerdeyse sanayiye gitmiyorlar diyebilirim. 1974 model o sorunsuzlukta bir araba zor bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Kayınpederimde 20 yıldır kendilerinde duran bir Vosvos var. Nerdeyse sanayiye gitmiyorlar diyebilirim. 1974 model o sorunsuzlukta bir araba zor bulunur.

Ben kucukken anneme almıştı babam ama çok arıza yapıyordu satıp kurtulmuştuk. Tabi kaplumbag hastaları var cok sirin araba. Geçen benzinlikte yine gordum arıza yapmıştı motorla ugrasıyordu sahibi. Onu kullanacakların birazda motorundan anlaması gerek yoksa çok masraflı olur 40 yaşında bir araba sonucta
  • mercedes e39 bmw audi 80
  •  Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller
  • 85 model 4 çeker minik subaru justy'ler

• quote:

Orijinalden alıntı: nilobramlin

Trafikte giderken halen bisuru 20 yaş üstü otomobil görüyorum. Bu arabalar hiç eskimiyor mu? Hala orjinal olanları bile var. Her gördüğümde gıptayla bakıyorum bunlara

En sık gördüklerim arasında başı Corolla çekiyor. Tabi üretildigi yıllarda çok satan bir araba. Komsumda da var ve hala orjinal. Forumda kullanıcılar var mı? Bu arabalar 20 yaş üstünde ve masraf çıkartmıyorlar mı? Binmek kullanmak zor olmuyor mu? Çürümüyor mu arkadaş bunlar ne güzel arabalar...

Müzikle birlikte mükemmel olmuş. İnanılmaz bir araç.

• amerika'da toyota'nin boyle bir reklami vardi.

"toyota'nin 20 yil once urettigi arabalarin %90'i hala otoyollarda" cinsinden birseydi. oran konusunda tam emin degilim ama tahmini oyle birseydi.

malum amerikan uretimi arabalar 10 sene sonra hurdaya cikmakta ve bu noktadan vuruyordu toyota ve cok gecmedende bu yonuyle amerika'da en cok satan araba markasi olmuslardi.
  • Ben de kendi arabamın resmini koyayım. 1990 200E, kendisi henüz 144000 km de.
  • kendi aracım 88 model 300 SEL 266.000 binde.

• Konu Mustang'le dolmuştur diye düşündüm kimse yazmamış
  •  Eskimeyen 20 yaş üstü otomobiller

1999 2.5 v6 modeline sahibim, 117bin km. orijinal. Müthiş bir araç. Donanımı hala bugünkü E sınıfı araçlar seviyesinde.
  • Ford taunus europe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse broadway dememiş
  • İyi güzel de, 2 ton ağırlığındaki amerikan arabaları dahi kaza durumunda yeni arabalara göre içindekileri yeterince koruyamıyor. Kafa kafaya çarpışmada, toyota yaris bile 56 chevrolenin arka koltuğuna kadar girer.
  • Şu efsaneyi de unutmamak lazım:

gerçi son zamanlarda yollarda sık göremez oldum ama yinede tasarımı ve yaşına reğmen duruşu insanı şaşırtan bir model
  • Benim en çok gördüğüm Toros ve Woswos.
  • bmw 1.16 lar efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

hala yolda görsem çok hoşuma gider.

Hocam parayı egzozdan atıyor bu yoksa çok hoş araba

• quote:

Orijinalden alıntı: ardatun

İyi güzel de, 2 ton ağırlığındaki amerikan arabaları dahi kaza durumunda yeni arabalara göre içindekileri yeterince koruyamıyor. Kafa kafaya çarpışmada, toyota yaris bile 56 chevrolenin arka koltuğuna kadar girer.

2006 ford fiestayla 76 77 buicke yan önden çarptık. araba nasıl o hale geldi şaştım kaldım. fotoları yükleyemedim hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.