Şimdi Ara

Eskiden Sms İle Oynanan Bir Oyun Vardı?? (EDİT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
8.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilen var mı bilmiyorum ama, eskiden sms ile oynanan bedava bir oyun vardı. harita oyunu tarzı bişey. oyunun işleyişi şöyleydi hatırladığım kadarıyla;

Sen bi toprağın sahibisin. ve başka kullanıcılara saldırarak topraklarını ele geçiriyorsun. oyundaki güçlü kullanıcıları öğrenmek için mesaj gönderiyorsun. gelen mesajlarda kullanıcı isimleri ve o kullanıcının topraklarına kaç saat uzaktasın gibisinden bir bilgilendirme mesajı geliyordu.ona görede kullanıcı isimlerine göre saldırıyorsun.

Mesela HektorX diye bir kullanıcı vardı. Saldır HektorX boşluk göndereceğin asker sayısını yazıyordun galiba. 4 haneli bir numaraya yolluyordun. sana mesaj geliyordu 4 saat sonra HektorX topraklarına ulaşmış olacağız gibisinden.

Ben okula giderken saldırıyordum eve geldiğimde hemen telefona sarılıyordum o derece sevmiştim oyunu

tabi ozamanlar internetim yoktu. tek eğlencem telefondu.

neyse sadede gelelim. bu oyunu hatırlayan varmı

yada buna benzer oyun varmı?

Edit: işte bu oyun. 2004 yılından kalma yorumlar var. ama oyun malesef artık yokmuş.

oyun haberleri - merlininkazani.com
    Shubuo Generaller Oyunu Başlıyor!
    https://www.merlininkazani.com/shubuo-generaller-oyunu-basliyor-haber-8199

Edit2: oyundan bir görüntü (yukarıda bahsettiğim hectorx da listede var)

[simage]Eskiden Sms İle Oynanan Bir Oyun Vardı?? (EDİT)[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footballer -- 15 Nisan 2024; 12:36:23 >

• Ohag vallahi hatırlıyorum. Telefonum yoktu o zamanlar ama arkadaslarınkınden çok fena eglenıyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettim takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Ohag vallahi hatırlıyorum. Telefonum yoktu o zamanlar ama arkadaslarınkınden çok fena eglenıyorduk

bir kişi bulmama sevindim oyunda başka hatırladığın şeyler varmı? ben bukadar hatırlayabiliyorum
  • sms oyun mu olurmus

• Senın soyledıgın kadarını hatırlayabıldım ancak ya nereden baksan 10 sene falann olmustur

• 8 9 sene kadar önceydi sanırım o oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir oyun vardı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen 10 yıl olmuştur
  • Kapanana kadar oynamıştım. Hatta kapandıktan sonrada 2-3 günde bir açıldımı tekrar diye uzun süre takip etmiştim ama maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Kapanana kadar oynamıştım. Hatta kapandıktan sonrada 2-3 günde bir açıldımı tekrar diye uzun süre takip etmiştim ama maalesef

çok bağımlılık yaratan bir oyundu gerçekten. şimdide olsa da oynasak. zaten en büyük çekiciliği bedava olmasıydı Oyunun adını hatırlıyormusun?
  • oynadım sanırım tam hatırlamıyorum
  • evet beraber 3 arkadaş oynardık, biride sendin footballer
  • o oyunun aynısı suan facebook da var bil ve fethet araştırırsan görürsün ama sms olanın ismini hatırlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

evet beraber 3 arkadaş oynardık, biride sendin footballer

aynen birader. 3 kişi birbirimize saldırmak yok diyipte çaktırmadan birbirmize saldırmıştık ne günlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipooo

o oyunun aynısı suan facebook da var bil ve fethet araştırırsan görürsün ama sms olanın ismini hatırlamadım

katı kurallarım var facebook tan oyun oynamam ama o oyuna bakcam teşekkürler
  • hatırlıyorum hatta genelaller mi ne öyle bişeydi galiba ya biraz daha zorlasam hatırlıyıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: footballer

quote:

o oyunun aynısı suan facebook da var bil ve fethet araştırırsan görürsün ama sms olanın ismini hatırlamadım

Arkadaşın Önerdiği Oyunun Alakası Yok. Orta Okulda Oynardım Bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time

quote:

Orijinalden alıntı: footballer

quote:

Arkadaşın Önerdiği Oyunun Alakası Yok. Orta Okulda Oynardım Bende.

aynen generalli bir şeydi az daha zorla çıkacak

evet alakası yokmuş. bende orta 2 de oynuyordum

• Generaller ismi sonradan gelmişti bak hatırladım şimdi. Generaller ismi geldiğinde ise ilk hafta bedava sonra paralı oluyordu oyun. İlk çıktığı zaman direk bedavaydı acaba oyunun ismi aynı mıydı işte onu hatırlayamıyorum.

Edit:
    oyun haberleri - merlininkazani.com
    Shubuo Generaller Oyunu Başlıyor!
    http://www.merlininkazani.com/Generaller-haber-8199p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 18 Aralık 2012; 14:01:45 >

• araştırın beyler dilimizin ucunda ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.