Şimdi Ara

Eskiden LCW Lükstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maymun, artık duymadım, görmedim, bilmiyorum oynamayı bıraktı; ondandır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü eskiden başta akp yoktu şimdi akp var gelsin eksiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 2 Ekim 2015; 13:50:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maymun gitti, lcw bitti

• kalite dusurdu pazar malina dondu..
  • Bilgi alanındaki gelişmeler maymuna olan bakış açımızı değiştirdi e tabi çelik de değişti <3

• Sahibi değişti, sonra da satış politikalarını değiştirdiler. Kaliteyi düşürüp aynı maliyete daha çok ürün üretip, sürümden kazanmayı seçtiler.
    Şimdiki bebelikler bilmez ama önceden polo ya da lacoste seviyesindeydi 100 liradan ucuz tişört falan bulamazdınız günümüz parasıyla.

Bildiğime göre de daha çok kar ediyor eski haline göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    migros ve beypiliç pişmanlığı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • küçükken maymunlusu vardı bende şuan küçük kuzenim giyiyor eskiden kaliteliydi
  • Ak parti sağolsun herkes zenginleşti.

• FRANSIZ MALIYDI TURKLER ALDI KALITE DOWN.

• Daha geçen avmdeki LCW ye gittim devasa birşey baya kaliteli ürünler uygun fiyata vardı kazaktan tshirte monta uygun fiyatlı ve kaliteliydi mağazada tıklım tıklım doluydu ben memnun kaldım tshirt aldım birdahakine mont felanda alırım defacto gibi olmuş uygun fiyatlı güzel ürünleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

Daha geçen avmdeki LCW ye gittim devasa birşey baya kaliteli ürünler uygun fiyata vardı kazaktan tshirte monta uygun fiyatlı ve kaliteliydi mağazada tıklım tıklım doluydu ben memnun kaldım tshirt aldım birdahakine mont felanda alırım defacto gibi olmuş uygun fiyatlı güzel ürünleri var.

Eskiden LCW Lükstü
  • Helede o geyikli kazaklar yok muuuu

• AĞTIK YENİ TÜĞKİYEĞĞ VAĞ ONDAN DAHA LÜKSLERİ ÇIKTI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Eskiden LCW Lükstü
  • Çünkü eskiden mahalle aralarında tuhafiyeler vardı. İnsanlar ucuz olsun diye oralardan giyinirlerdi. O zamanlarda bu kadar çok mağaza zinciri yoktu. LC Waikiki'ye gidip giyinmek bir lükstü. Şimdi her yerde daha kaliteli mağazalar olduğu için LC Waikiki popülerliğini kaybetti ve fakir halk kitlesinin tuhafiyesi oldu.
  • Hayat bana vaykiki vay vay vaykiki vaykiki vaykiki vay vay hayat bana vaykiki vay vay LC WAİKİKİ

Bu arada şu an LC Waikiki kalitesine göre hiç ucuz bir yer değil, üretim yerleri Çin Pakistan Hindistan gibi yerler, ürün kaliteleri ortada.
    İnsanlar sürü psikolojisinde ve gözleri başka marka görmüyor.
    3-5 liraya ürettikleri kazakları 30-40 liraya satıyorlar.
    Basicler 35 kuruş, 10-15 lira istiyorlar.
    Tshirtler 1-2 lira, 20 lira istiyorlar.

LC Waikiki'nin tek kaliteli işi Erkek Pantolonları, Genç demiyorum Erkek diyorum.
    LC Waikiki'den alacağınız tek ürün Erkek Pantolon olsun, 10-20 TL üstüne koyun HM,PB,Bershka giyinin.
  • Yaşadığımız yüzyıl orta gelirlinin en çok para kazandığı yüzyıl. Bunun için pahalı firmalar zengin kesime az malı çok kârla satmaktansa orta gelirliye kaliteyi düşürerek daha fazla satmayı hedefledi. Bu sadece lcw de değil bmw ve audi de dahil böyle oldu. Buna ayak uyduramayan firmaların bir kısmı battı. Mesele rodi de zamanında pahalıydı bunu devam ettirdi fakat müşteri kaliteden çok ucuzluk istiyordu. Ve rodi de battı.

Günümüzde herşey kalitesiz, domatesden ayakkabıya kadar bu böyle. Çünkü insanlığın beyni gözüne indi. Mesela domates hormondan ilaçtan geçilmiyor ve tadı bile yok ama görüntüsü domates. Yada ayakkabı deri gibi görünüyor ama değil, çünkü biz deri gibi görünmesini istiyoruz. Deriye para vermek değil. Yada nar ekşisi en basitinden, içinde yaklaşık %10 narsuyu var, gerisi türlü kimyasallar. Süttozu vs. vs artık gençler face de paylaşmayacaksa gezmiyorlar yada gezmeden saymıyorlar onu. Görünene çok takılıyoruz. Biri çıkıyor ve Allah kitap diyor. Görünüşüne bakıyoruz. İcraatı söylediğini uyuyor mu çokta umrumuzda değil.
    Bunun sebebi de bence idrakımızın göze inmesidir.

• Artık en ucuz marka olmasına rağmen lüks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 29 Nisan 2018; 13:47:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.