Şimdi Ara

Eskiden kalan,değiştirmediğiniz,değiştiremediğiniz eşyalar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bilgisayarı 1999'da aldım. Özelliklerini az çok tahmin edersiniz zamanla bütün parçaları değişti ama 99'dan bu yana hala aynı hoparlörleri kullanıyorum bir tek bu parça kaldı ilk bilgisayarımdan ve şu an çok değerli geliyorlar bana

    var mı sizin de böyle eskiden kalan parçalarınız ?



  • SE w900 marka telefonum var. Türkiye ye fazla getirilmedi, reklamı yapılmadı nedense. 2,5 sene önce baya pahalıya almıştım. Şimdi bile çoğu kişi bilmiyor. Satmak için değil merakımdan telefoncudan fiyat istiyorum "abi bu yeni mi çıktı bilmiyorum" diyor. Şu ana kadar sadece James Bond filminde gördüm telefonu. Toprağa karışana kadar satmayı düşünmüyorum. Gerek mp3 gerek kamera özelliği yetiyor da artıyor. Türkiyenin ilk 3g telefonlarından. Ayrıca oldukça havalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenex

    SE w900 marka telefonum var. Türkiye ye fazla getirilmedi, reklamı yapılmadı nedense. 2,5 sene önce baya pahalıya almıştım. Şimdi bile çoğu kişi bilmiyor. Satmak için değil merakımdan telefoncudan fiyat istiyorum "abi bu yeni mi çıktı bilmiyorum" diyor. Şu ana kadar sadece James Bond filminde gördüm telefonu. Toprağa karışana kadar satmayı düşünmüyorum. Gerek mp3 gerek kamera özelliği yetiyor da artıyor. Türkiyenin ilk 3g telefonlarından. Ayrıca oldukça havalı.

    güzelmiş

    http://www.imobile.com.au/images/future/oct05/se-w900i-angle03.jpg




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.