Şimdi Ara

Eskiden izlediğim bir dizi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, nereye açacağımı, nasıl başlık koyacağımı bilemedim ama küçükken hayal meyal hatırlıyorum TRT de bir dizi çıkardı, yapı olarak Charlie Chaplin'in filmlerine benzerdi. Hızlı çekim ve konuşma olmayan, İngiltere'de geçen bir yapımdı. Harold Lloyd'a benzeyen bir adam baş rolde oynuyordu ve bu adamın sakarlıklarını anlatıyordu. Ayrıca hızlandırılmış oynayış ile sunuluyordu. Dolayısı ile konuşma ya yoktu ya da hızlıca olduğu için anlaşılmıyordu. O kadar arama yaptım ne baş rol oyuncusunu hatırlayabildim ne de dizinin adını. Yardımcı olabilecek var mı?
    Oyuncunun tipi Harold Lloyd'a çok benziyordu ancak dediğim yapım çok daha yeni. Bilmiyorum anlatabildim mi ama kafama takıldı bir türlü de bulamadım. Belki hatırlayan vardır.

• Mr. Bean olabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam değil. Biliyorum çok az bilgi verebildim ama nedense takıldı kafama. Öyle TRT de falan çıkardı, Mr Bean tarzında ama adamın tipi Harold Lloyd'u andırıyordu.
  • Şuraya bir bak belki bulursun hocam.
    http://tr.m.wikipedia.org/wiki/TRT%27de_yayınlanan_ithal_diziler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıyorum hocam. Teşekkürler.
  • Sanırım bulamayacağım. Orada da yok. Belki de TRT de bile yayınlanmamıştır. Çok küçükken hayal meyal hatırlıyorum. Neyse, ilginize teşekkürler.
  • BENNY HILL?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 16 Aralık 2014; 19:03:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızca bir dizi değildi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam ya. İngilterede geçiyordu ve bir İngiliz'di diye hatırlıyorum.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Zaten öyle deyince Benny Hill dedim.

O kadar eski değildi hocam ya. En baba geçse geçse 1990 yılında geçsin, geçiyordu. Çok daha net bir görüntü vardı. Her bölümün sonunda baş roldeki oyuncumuz kameradan uzaklaşarak yürür o sırada birilerine fötr şapkasını çıkararak selam verirdi. Hatta bir bölümünü hatırlıyorum, inşaata gidip orada mavi bir boyayı karmaya çalışıp sopayı kırıyordu matkapla bir şeyler yapıp boyayı her yere boca ediyordu filan, hayal meyal aklımda hep.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.