ataizi müslimi, komisi şakirti bozkurtu, pastafaryanı deisti birbirine girerdi. eğlenceliydi buralar eskiden. eğlendirirken öğretiyordu. artık ben mi denk gelmiyorum yoksa azaldı mı tartışmalar??? eğlenmeyi unuttuk mu yav??? ...
Tartışmak istiyorsan git başka yere. Burası kavga etme yeri değil.
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
ataizi müslimi, komisi şakirti bozkurtu, pastafaryanı deisti birbirine girerdi. eğlenceliydi buralar eskiden. eğlendirirken öğretiyordu. artık ben mi denk gelmiyorum yoksa azaldı mı tartışmalar??? eğlenmeyi unuttuk mu yav??? ...
Yasak sanırsam bu tür konular ondan olmuş olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Tartışmak istiyorsan git başka yere. Burası kavga etme yeri değil.
kim karar verdi buna??? ...
burası kavga otobüsü değil.
evet edelim azcık biri konu açsın..
artık millet fikirlere ve görüşlere saygı duymuyor. en ufak hak savunmada susturuluyoruz,banlanıyoruz. dışlayanlar özelden küfür edenler...Forumun anlamını bilmeyenler..
artık millet fikirlere ve görüşlere saygı duymuyor. en ufak hak savunmada susturuluyoruz,banlanıyoruz. dışlayanlar özelden küfür edenler...Forumun anlamını bilmeyenler..
forumdaki cezalara çok aldırmamak lazım. adminlerin görevi forumun düzenini sağlamak. görevlerini kötüye kullansalarda onlarsız olmayacağı için yapacak pek bişey yok.
bunları dini konu açtığı için 6 ay bölüm uzaklaştırması alan biri olarak söylüyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme