Şimdi Ara

Eskiden atari oyunlarının verdiği zevki şimdiki oyunlar vermiyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana eski atari oyunların verdiği zevki şimdiki oyunlar vermiyor :) Eski oyunlar bir başkaydı ya, atarinin başından kalkmazdım. Süper Mario, Double Dragon, Contra, Çakmaktaşlar, Goal 3, Adventure Island, Alaaddin vs...

Tek kötü yanı eskiden kayıt yoktu. O yüzden Adventure Island'ı bitirememiştim :D Çakmaktaş'ta bir bölüm vardı halen aklımda zor ve zevkliydi peşime alevtopu veriyordu, gece rüyalarımda bile o bölümü oynuyordum.
    2 kişilik kardeşimle, kezenlerimle double dragon, contra oynardık.

Adana'daydım evde atari oynuyordum. Deprem oluyordu yer sallanıyordu, annem hadi dışarı, dışarı çabuk diyordu ben atarinin başındaydım kalkmayacam oynayacam diyordum ağlıyordum.

Şimdiki oyunları da hep oynuyorum, Call of Duty, Battlefield, Assassin's Creed oyunlarını oynuyorum, bitiriyorum ama yeminle eski günlerdeki zevkin yarısını bile alamıyorum.
    Benim gibi düşünen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 13 Ağustos 2013; 14:56:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Goal 3 dedin mi orada duracaksın. Kült mü kült, muzlu sosisli, şimşekli yıldırımlı, zarlı marlı vuruşlar, kafa göz patlatan şutlar, kaybedildiğinde resmen hislerimize tercüman olan hortumdan boşanırcasına akan göz yaşları bugün bile hiçbir oyunda yok. Orada duracaksın arkadaş. Kıyaslama yapılmasın

Eskiden atari oyunlarının verdiği zevki şimdiki oyunlar vermiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 13 Ağustos 2013; 14:42:12 >

• aynisi banada oluyor hep contra en zevk aldigim oyundu abimle birlikte oynardik.atari isininca hos bi plastik kokusu gelirdi burnuma

• 1000 in 1 kaset vardi ulan takiyon icinde en fazla 20 oyun var. Contra serisi iyi ama suan google playdan indirebilirsiniz

• imkanlar arttıkça zevkler azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Bana eski atari oyunların verdiği zevki şimdiki oyunlar vermiyor :) Eski oyunlar bir başkaydı ya, atarinin başından kalkmazdım. Süper Mario, Double Dragon, Contra, Çakmaktaşlar, Goal 3, Adventure Island, Alaaddin vs...

Adana'daydım evde atari oynuyordum. Deprem oluyordu yer sallanıyordu, annem hadi dışarı, dışarı çabuk diyordu ben atarinin başındaydım kalkmayacam oynayacam diyordum ağlıyordum.

Şimdiki oyunları da hep oynuyorum, Call of Duty, Battlefield, Assassin's Creed oyunlarını oynuyorum, bitiriyorum ama yeminle eski günlerdeki zevkin yarısını bile alamıyorum.
    Benim gibi düşünen var mı?

Çünkü büyüyorsun yeğen her şeyin aynı kalmasını bekleyemezsin.
  • Atari'deki tüfekle kuş vururken aldığım heyecanı Crysis'te adam vururken alamıyorum. Gerçekten o oyunların çok farklı bir havası vardı.
  • Atari candir

• Oyunlarin kalitesinden cok oynadigin donemde kucuk olmandan dolayi o.

• arkadaş 3ds 'de oyun oynamamış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

arkadaş 3ds 'de oyun oynamamış sanırım

3ds ms farketmez. Şimdiki liseliler bizim ozamanki aldığımız zevki alamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

aynisi banada oluyor hep contra en zevk aldigim oyundu abimle birlikte oynardik.atari isininca hos bi plastik kokusu gelirdi burnuma

o oyun başka bişeydi lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

aynisi banada oluyor hep contra en zevk aldigim oyundu abimle birlikte oynardik.atari isininca hos bi plastik kokusu gelirdi burnuma

o oyun başka bişeydi lan

Arada kaset takilirdi yalardim altlarini tekrar takardim kaseti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 13 Ağustos 2013; 15:57:32 >

• Değişen bizleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.