Şimdi Ara

eski youtube hesabı ile yenisini birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım konu yanlış yerde falan değildir.

Eskiden alıp bir dönem kullanmış olduğum bir hesabım var, şifresini vs hatırlamıyorum. Bir de şu an kullanmakta olduğum hesabım var. Bu iki hesabı birleştirebilir miyim veya youtube'a bu hesabımın şifresini sıfırlama isteği gönderebilir miyim? Youtube destek konularında böyle bir şey bulamadım ve yardım için mail atabileceğim adresi de bulamadım, bilen varsa mail adresini de verebilir.

Orijinalden alıntı: chtsydn

Umarım konu yanlış yerde falan değildir.

Eskiden alıp bir dönem kullanmış olduğum bir hesabım var, şifresini vs hatırlamıyorum. Bir de şu an kullanmakta olduğum hesabım var. Bu iki hesabı birleştirebilir miyim veya youtube'a bu hesabımın şifresini sıfırlama isteği gönderebilir miyim? Youtube destek konularında böyle bir şey bulamadım ve yardım için mail atabileceğim adresi de bulamadım, bilen varsa mail adresini de verebilir.

Youtube hesapları google hesapları demek google hesaplarını birleştirme yok diye biliyorum mümkün değil hocam

Orijinalden alıntı: chtsydn

Anladım hocam teşekkürler. Birleştirme değil de geri alma şansım var mıdır peki? Hesabın Youtube daki ismini biliyorum sadece, gmail adresi, güvenlik epostası ve numarasını falan hatırlamıyorum

Telefon numarası ile kayıt olunuyordu sanırım belki telefona kod ile olabiliyordur ancak bende pek bilgi sahibi değilim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.