Şimdi Ara

Eski uydu alıcını getir D-Smart'ı götür..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evinizdeki çalışır vaziyetteki herhangi bir marka dijital uydu alıcısını getirin, nakit indirim avantajı ile D-Smart ayrıcalıklarıyla tanışın!

Hali hazırda kullandığınız herhangi bir marka dijital uydu alıcısını sizden alıyoruz, yerine izlemek isteyip izleyemediğiniz tüm D-Smart kanallarını size sunuyoruz...

Üstelik ANINDA NAKİT İNDİRİM ile D-Smart sahibi oluyorsunuz...

Nakit indirim avantajından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey; eski dijital uydu alıcınızı size en yakın D-Smart bayisine getirip D-Smart ile değiştirmek!

* Kampanyamız ÇOK YAKINDA hizmetinizde !!

• Değiştirme de ek olarak verilecek fiyat açıklansın da diğer receiver ımı da değiştirip babamlara vericem. Onlarda faydalansın. Kıskananlar da çatlasın
  • bir bayiden aldığım bilgiye göre çalışır durumdaki fta alıcılar için 50 ytl,kartlı alıcılar için 90 ytl indirim yapılacakmış.14-30.kasım tarihleri arasındaki bir kampanya olacak.
  • bende mail attım kampanya hakkında iblgi için bayiye gitmemi bayinin makineye vereceği fiyat doğrultusunda indirim yapılacağını söylediler.bu kampanya benim işime gelmez.
  • D Smart'ın küçük oyunları bunlar.
  • kartlıya 90 ytl kartsıza 50 ytl veriyorlarmış çok ucuz kimse vermez ki geri
  • eheeeee ben 300 ytl ye aldığım daha 1 senelik receiver ı 90 ytl sayacaklarrrrrr, muhaaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim eski alıcımı alıcağına atıyorum ben sana 90 milyon versem sende bana d smart kartıyla modül versen olmazmı ????
  • benim cihazım d smartdan daha pahalı be
  • Arkadaşlar bu resmen resmi dolandırıcılık hiç bir avantajı yok,böyle kampanyalara pek alaka göstermeyin derim.
  • Çok zeki sanıyorlar kendilerini
  • modül ve kart niye satmazlar akıl işi değil. modülsüz kart uyumlu cihazlara da sadece kart satarlar.
  • hangi akla hizmet belli
  • milleti enayi sanıp kazıklama hizmetii :))))
    quote:

Orjinalden alıntı: @ŞKIN

hangi akla hizmet belli
  • Bu D Smart gerçekten bedava mı?

Normal dijital receiver 80-100 ytl zaten..

Ama D-Smartlılar neden 350-500 falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.