Evinizdeki çalışır vaziyetteki herhangi bir marka dijital uydu alıcısını getirin, nakit indirim avantajı ile D-Smart ayrıcalıklarıyla tanışın!
Hali hazırda kullandığınız herhangi bir marka dijital uydu alıcısını sizden alıyoruz, yerine izlemek isteyip izleyemediğiniz tüm D-Smart kanallarını size sunuyoruz...
Üstelik ANINDA NAKİT İNDİRİM ile D-Smart sahibi oluyorsunuz...
Nakit indirim avantajından yararlanmak için yapmanız gereken tek şey; eski dijital uydu alıcınızı size en yakın D-Smart bayisine getirip D-Smart ile değiştirmek!
* Kampanyamız ÇOK YAKINDA hizmetinizde !!
Değiştirme de ek olarak verilecek fiyat açıklansın da diğer receiver ımı da değiştirip babamlara vericem. Onlarda faydalansın. Kıskananlar da çatlasın
bir bayiden aldığım bilgiye göre çalışır durumdaki fta alıcılar için 50 ytl,kartlı alıcılar için 90 ytl indirim yapılacakmış.14-30.kasım tarihleri arasındaki bir kampanya olacak.
bende mail attım kampanya hakkında iblgi için bayiye gitmemi bayinin makineye vereceği fiyat doğrultusunda indirim yapılacağını söylediler.bu kampanya benim işime gelmez.
D Smart'ın küçük oyunları bunlar.
kartlıya 90 ytl kartsıza 50 ytl veriyorlarmış çok ucuz kimse vermez ki geri
eheeeee ben 300 ytl ye aldığım daha 1 senelik receiver ı 90 ytl sayacaklarrrrrr, muhaaaaaaaa