Şimdi Ara

Eski Ülkücü Abdullah Öcalan [ VİDEO ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Varsa eğer ülkü ocakları bu kayıtları açıklamalı.

• foşik APO !
  • Öyle solculuktan ancak pkk çıkardı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trollüğün lüzumu yapma akp seçmeninin birçoğu da eski ülkücü. Bu mantıkla hareket ederseniz akp seçmeninin birçoğu da apo gibi bir potansiyele sahip oluyor.
  • Benimde bildiğim eski ülkücüdür.Ama kardeşim eski ülkücü işte.Diyelim ki bir insan Müslüman sonra gitti din değiştirdi sonra keçi kanı vs içiyor.Ya bu adam eski Müslüman mı diyoruz.Adam çıkmış ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkiye Cumhuriyeti

Ülkücü camia zaten yalanlamıyor ki. Bir çok kitapta da yazar zaten. Apo iti eski ülkücü ve aşırı da dinci birisiymiş eskiden. Sonradan vatan haini ve ateistin teki olup çıkıyor işte.

Ateist olduğunu nerden biliyon la ahshajag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marksizm ve Leninizmi savunan biri hangi inaca sahip olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

Marksizm ve Leninizmi savunan biri hangi inaca sahip olabilir?

İnancı olmayabilir deist olabilir daha sayiyim mi

• Maddecilik, özdekçilik veya materyalizm, her şeyin maddeden oluştuğunu ve bilinç de dahil olmak üzere bütün görüngülerin maddi etkileşimler sonucu oluştuğunu öne süren, a priori olan hiçbir metafiziksel kavram kabul etmeyen felsefi kuramıdır. Bir diğer deyişle madde, varolan tek tözdür. Maddecilik "fiziksel maddenin tek veya esas gerçeklik olduğu" yönündeki kuramdır
  • Ben de eskiden dinci ve milliyetçiydim. Ailemin ve faşist Türk medyasının esiriydim. Çocuktum, cahildim. Şu anda tüm dinlere saygı duymakla birlikte, kendimi herhangi bir dine mensup hissetmiyorum. Kendimi hiçbir ırka da mensup hissetmiyorum.

• Hatıralarında yazıyor ateist olduğu kendisi söylüyor işte tanrıdan böyle kurtuldum falan falan diye eskiden böyle biri olduğu bilinirdi zaten
  • İster ülkücü ister bilmem ne, it sürüsünün şakşakçısı işte. Bunu herifi burada konuşmak bile gereksiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.