Şimdi Ara

ESKİ TELEFONLARI 100 LİRAYA ALIYOR (PAYLAŞIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MODELLER VE İNDİRİMLER HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR PAYLAŞSIN DİYE AÇTIM BU KONUYU

•  ESKİ TELEFONLARI 100 LİRAYA ALIYOR (PAYLAŞIM)
  • W810i'yi koysalardı belki alırdım.
  • w880 için hepsiburada fiyatı bile buranın indirimli fiyatına eşit. Eski telefonu bedavaya alıyorlar yani.. Yemezler..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw880i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 13 Haziran 2008; 1:07:17 >
  • Haha acemi uyanıklar
  • K530-K550-K770-S500-W580-W880-W910- modellerinde geçerli olan bir kampanya...
  • Arkadaşlar piyasadan uzak kaldım pek bilgim yok. Yalandan bi indirim mi yoksa gerçek mi. Fiyatı 100 YTL şişirip kampanya ayağına yatmıyolar dimi. Ya da bayiye gittiğimizde senin telefon sende dursun abi, indirimli fiyat zaten falan demezler dimi. Bi ara öyle olmuştu da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 13 Haziran 2008; 14:05:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen aldatmaca bir kampanya

Fiyatlar zaten kampanya öncesi fiyatlarından biraz aşağı
  • tamen aldatmaca bencede fiyatlar zaten bu satıcının biride eskiyi boşa verme aynı fiyattan satarım sana dedi
  • Yalan ya,zaten pahalı fiyattan indirim yapıyorlar W910 i yi 540-550 ye bulurum kesin
  • Tüh ya bende T100'ü 100 YTL'Ye saydırırım diye düşünmüştüm.
  • Bende bişe var sandım
  • Kampanyanın uygulanmadığını falan söyledim SE'ye ama onlar da topu TELPA'ya attı...

Sayın xxxxxx,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

İlgili kampanya satışı için, bu kampanyayı düzenleyen distribütörümüz Telpa Telekomünikasyon: 0212 371 11 00 /www.telpa.com.tr ile temasa geçebilirsiniz..
    Saygılarımızla,
    Ahmet Arca

Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Fax:0212 471 83 26
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.