Şimdi Ara

eski strateji oyunlarından hangisi daha iyi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacı yıllanmış şarap olarak HoMM3 derim tabii ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 8 Nisan 2008; 18:07:02 >
  • seven kingdoms 1-2 tavsiye ederim
  • zero hour
  • Benim tercih ettiğim RTS oyunları 2000-2006 yılları arasında çıkanlar.

Stronghold 1 ve Crusader
    Cossacks 1-2
    Age Of Empires 2-3
    Empire Earth 1-2
    Command Conquer Serisi
    American Conquest
    Company OF Heroes

Tabi bunlar RTS türü.Birde Medievel gibi TBS türü olanlar var onların yeri aynı.RTS olarak genellikle bunlar hoşuma gidiyor.Eğer Tarihe birazcık ilgi duyuyorsanız bu listedeki oynamadığınız oyunları rahatlıkla tercih edebilirsiniz.Tabi RTS türü olarak.
  • ben Stronghold Crusader & warcraft 3 & frozen :D
  • Warcraft 3 Frozen Throne & Age of Empires Series
  • AGE of Empire oynayabilir "Choson Death MAtch" diyorum. Kesmedimi Asur Chariot DM , Kesmedi Yamato Atlı DM, ...

> Eski üret savaş tarzı klasik olmuş birçok oyun var. Bu oyunları klasik yapan genelde internet üzerinde yaptığımız savaşlardır.

Age of Empire , Starcraft ,

Benim bildiğim ilk real time stratji Dune 2 yapan firma WestWood yani C & C'ye dair Red Alert , Tiberium serilerinin yaratıcısı olan firma..

Yok ben daha da eski isterim dersen eğer Centurion (Amiga) konu olarak Roma devrinde geçiyor ilk oynadığım Strateji oyunudur. Bana strateji oyunlarını sevdiren oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 10 Nisan 2008; 18:32:32 >
  • commandos serisini yabana atmamak lasım ark .daşlar...age of muş red alert mış bunlar doğa üstü olaylar yeni nesil tabancalar kullanılıo sanırım oyanamadım ama...commandos ise her elde 5 -6 adet adamın oluo bazen 1 adamla gidiosun tabe iş deişik oluo gece ilerliosun.. imzama bakarsanız fun clubumuz bile var bekleriss
  • belki tutuculuk ve duygusal bir yaklaşım olarak görülebilir ama elbette ki ; "StarCraft"

zaten ona boşuna dünyada "modern satranç" demediler.
  • american fight back,red alert,age of empires,celtigs kings
  • Age Of Emprise İLe Red Alert Üzerine OyUn Tanımam Eskilerden
  • Pek eski sayılmaz ama Rome Total War
  • 1- Starcraft
    2- Age of Empires II
    3- Red Alert II
    4- Heroes 3
    5- Disciples 2: Rise of the Elves

Benim sıralamam bu şekilde.
  • age of empires 3 ve aom
  • sorulurmu bu ya starcraft tabiki
  • Eski tanımlanmadığı için listem aşağıdaki şekilde,

1. Master of Orion

2. Dune2

3. Warcraft1

Çok mu eski oldu
  • warcraft
    starcraft
    commandos
  • sanırım kimse bahsetmemiş ama cossacks'ı tavsiye ederim. age of empires'e oldukça benzerdir. (hatta kopyası da denebilir) fakat oyunu age of empires'ten üstün kılan müthiş ayrıntılar mevcut. örneğin unit sınırı yok. hayvan gibi ordular kurup düşmana çullanabiliyorsunuz, food çok önemli. food'unuz bittiğinde askerleriniz ve peasant'larınız ölmeye başlıyorlar veya taraf değiştiriyorlar (düşmanın safına geçiyorlar ) ayrıca haritadaki kömür ve altın kaynaklarını çok iyi değerlendirmek gerekiyor.
    bunun yanı sıra, unit'lerin dizaynları age of empires'den çok daha güzel ve gerçekçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 22 Haziran 2008; 15:17:10 >
  • Red alert 2 hala oynuyorum AoE 2 yide unutamam
  • aoM ye ne demeli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.