Şimdi Ara

Eski sosyal medyayı özledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin emo olduğu, büyük küçük harf karışık (L harfi hep büyük olur) yazılar yazıldığı, Facebook ve msn nin sektöre hakim olduğu, tripkolik ve dj akman dinlenen zamanları özledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende sosyal medyasız interneti özledim.
  • Web browser oyunların ünlü olduğu zamanları özledim hem bir yandan msn den konuşurken bir yandan da oyun oynardım. Herkesi gruba alıp emojileri kopyala yapıştırla çoğaltıp ardından bombardıman gibi atıp msnlerini çökertip ardından sağ alttan hepsinin çevrimiçi oluşlarını izlemeyi özledim

• eskiye olan özlem git gide çoğalıyor. Acaba memlekete mi özel yoksa sosyal sınıflar arası değişen bişey mi kültürle mi alakalı coğrafya ile mi araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

eskiye olan özlem git gide çoğalıyor. Acaba memlekete mi özel yoksa sosyal sınıflar arası değişen bişey mi kültürle mi alakalı coğrafya ile mi araştırmak lazım.

hocam imzadaki cümlenin kaynağı nerden
  • Sevdiğin kızın sağ alttan çevrımıcı oldugunu gorunce ki Mutluluk

• Ayça_22 oturum açtı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski forumu özlüyorum
    geçen yıl açıldı
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rapidshare , Hotfile gibi yerlerden partlı indirme yaptığımız dönemlerdi
  • msnde de sevilmezdim
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    bir tanıdık hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zamanları ben de özlemedim değil, ne güzel çocuktum, dertsiz tasasız tripkolik dinleyerek silkroad oynardım. Tabi babam ona da kızdığı için o yokken oynamak zorunda kalırdım. Ha bir de evde internet olmadığı için anneannemlerde oynuyordum, ne günlerdi be. Aslında hala o tarz oyunlar oynamama laf yapıyo ama küçüklüğümdeki kadar karışamıyo, futbol oyunları oynamama da kızıyo. Başka ne kaldı ki zaten :D Bilgisayarın beni salak yaptığını savunuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.