Şimdi Ara

Eski sisteme yeni ekran kartı ve ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemi hafiften güncelliyeyim diyorum ama bunu sadece aklımdaki bir kaç oyunu oynamak için yapıcam dirt3, mafia 2 gibi

AMD X2 3600ADO3600IAA5DD270FSB@1.35vcore
    ABIT KN9S
    4GB DDR2 ram

PALIT 8600GT Sonic 700/1700

160GB OCZ SSD
    250GB samsung sataII SP25047200RPM
    AOPEN H600B-28 BLACK (FSP 400watt)

Sistemi imzamdakinden biraz güncelleyerek ram, SSD ve 1280 çözünürlüğünde projeksiyon alarak yapıcam.

Ekran kartı olarak GTX670 ya da 7970-7950 olarak düşünüyorum.
    Bu sisteme ekran kartı değiştirmek mantıklı mı yoksa hiç bir mantığı olmaz ekran kartlarını çok az kapasitede kullanabilirsin onun yerine sistemi komple değiş mi dersiniz?

Veya bu oyunları oynatıcak sistemin darboğaz yaratmayacağı hangi kartı almalıyım
    muhtemelen alt seviye bir kart olucaktır.

• amd x2 3600 işlemciye hd 7970 mi takacaksın şaka yapıyor olmalısın
  • Paranı çöpe atmadan toplam bütçeni yaz , arkadaşlar sana orantılı bir bilgisayar toplasın .
  • Sistem Tavsiyeleri bölümüne güzel bir konu aç hocam LEON-X hocam ve diğer bilgili arkadaşlar sana yardımcı olsunlar bu şekilde darboğazın kralını yaşarsın ayrıca hala ABIT mi kaldı be hocam dedenizden tarihi eser mi
  • vay bee oc kralı abit bile iflas mı etmiş ne olmuş piyasadan gitmiş oysaki ne kartları vardı AN7, NF7-s socket A yı öttürrürdü :)
    bu kartıda 2006 yada 2007 de almıştım. bugune kadar laptopa geçiş yaptığımdan dolayı çok kullanmadım ama yinede iyidir silent pipes filan.

o zaman ben en iyisi daha alt seviye bir kart alıp bu sistemle devam edeyim şimdi düşündümde sadece bu iki oyunu dirt3 ve mafia2 yi oynucam ondan sonra bilgisayar sadece HTPC olarak çalışıcak.
  • Tabiki de hocam o kartlar o sisteme cok ucuk kalir :) dedigim gibi LEON-X hocam sizi yonlendirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTS450 veya 6650 e ne dersin?
    Normalde oyun oynamıyacağım için o kadar fazla para bağlamak istemiyorum.

Bu kartlar dirt3 ü bu sistemle takılmadan çalıştırır mı 1280 çözünürlük high quality FSAA kapalı olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6650 yada GTS450 alacağınıza 6850 alın 2.el aynı paraya çok çok daha iyi performasn alırsınız yada 5770 iceq.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.