Şimdi Ara

eski sevgiliyi unutamama sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala cok seviyorum, cok ozluyorum, o bir iliski daha istemiyor ama ben de ondan baskasini istemiyorum. Cok guzel gunler gecirdik ve o gunleri dusununce daha cok ozluyorum. Yasim 16, ne yapmaliyim beyler, bana "cabalama benim icin, 2miz de yoruluyoruz bosuna, istemiyorum" dedi. Nasil unuturum, nasil alisirim artik beni istemedigine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Unutursun merak etme kimse vazgeçilmez değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chains of Olympus

Hala cok seviyorum, cok ozluyorum, o bir iliski daha istemiyor ama ben de ondan baskasini istemiyorum. Cok guzel gunler gecirdik ve o gunleri dusununce daha cok ozluyorum. Yasim 16, ne yapmaliyim beyler, bana "cabalama benim icin, 2miz de yoruluyoruz bosuna, istemiyorum" dedi. Nasil unuturum, nasil alisirim artik beni istemedigine?

abi hic uğraşma ben düşüne düşüne saçları beyazlattım tavsiye etmem ...
  • Yaşadıklarınızı değil,sana yaşattıklarını düşün.Aklına getirmemeye çalış,bir hobi edin
  • Haklisiniz da kolay olmuyor iste:( wow oynuyordum birakmistim, dusunmemek icin tekrar basladim, basketbol oynuyordum fakat ailevi nedenlerle onu birakmak zorunda kaldim, yeni hobiler edinmeliyim sanirim.
  • onu değil sana yaşattığı anıları özlüyosun büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chains of Olympus

Hala cok seviyorum, cok ozluyorum, o bir iliski daha istemiyor ama ben de ondan baskasini istemiyorum. Cok guzel gunler gecirdik ve o gunleri dusununce daha cok ozluyorum. Yasim 16, ne yapmaliyim beyler, bana "cabalama benim icin, 2miz de yoruluyoruz bosuna, istemiyorum" dedi. Nasil unuturum, nasil alisirim artik beni istemedigine?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Ras0 , oyle oluyor ne biliyim bulustugumuzda ne kadar mutlu oldugumu falan hatirlayinca konusmak istiyorum, bulusmak istiyorum ama bir anlami olmuyor yine de.
  • Gecmis olsun

-sercan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.