Şimdi Ara

Eski sevgilisinden bahseden karı hoşlanmıyor mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen fakültede bir karıyla konuşurken memleket konusu geçti. Benim nereli olduğumu sordu. Söyledim. Aa eski sevgilim oralıydı dedi. Kalkanını mı açmış yürümeyim diye? Yürüme amacım da yoktu ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• K A R I

• Bir kız bana eski sevgilisini anlattığı zaman ondan hemen uzaklaşıyorum. Bana göre unutulan bir şey tekrar anlatılıyorsa unutulmamıştır ve ben yara bandı olmayı sevmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-08210B126

Bir kız bana eski sevgilisini anlattığı zaman ondan hemen uzaklaşıyorum. Bana göre unutulan bir şey tekrar anlatılıyorsa unutulmamıştır ve ben yara bandı olmayı sevmem.
    Hocam beğenmemiş mi bu karı? Onunla ilişki düşünmüyorum ama böyle yapması üzdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6FB1B3DEC

Hocam beğenmemiş mi bu karı? Onunla ilişki düşünmüyorum ama böyle yapması üzdü.

Alıntıları Göster
    Sizin deyişinizle karı, sizi değil cebinizdeki parayı beğenmemiş olabilir. Yoksa o kim ki sizi beğenmesin(sizi tanımıyorum ama dhli olmanız yeterli)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-08210B126

Sizin deyişinizle karı, sizi değil cebinizdeki parayı beğenmemiş olabilir. Yoksa o kim ki sizi beğenmesin(sizi tanımıyorum ama dhli olmanız yeterli)

Alıntıları Göster
    Eyv başkan

• Shit test kanka bu. Ne cevap verdin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Shit test kanka bu. Ne cevap verdin?
    Bir şey demedim sanırım. Eheh falan demişimdir.

• quote:

Bir şey demedim sanırım. Eheh falan demişimdir.

Alıntıları Göster
    Yani gormezden gelip tepki vermemek kotu bir hamle degil. Durumu lehine cevirip kizin ilgisini de cekebilirdin ama o an. Madem ex'in orali nextin de oradan olur belki deseydin mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 9 Şubat 2019; 4:1:35 >
  • quote:

Yani gormezden gelip tepki vermemek kotu bir hamle degil. Durumu lehine cevirip kizin ilgisini de cekebilirdin ama o an. Madem ex'in orali nextin de oradan olur belki deseydin mesela.

Alıntıları Göster
    Bunu deseydim koşarak kaçardı o karı. Ayrıca arkadaşına yürüyordum.

• quote:

Bunu deseydim koşarak kaçardı o karı. Ayrıca arkadaşına yürüyordum.

Alıntıları Göster
    Kacmazdi. Arkadasina yuruyorsan yapman daha bile iyi olurdu. Rekabete sokardin arkadasini.

• quote:

Kacmazdi. Arkadasina yuruyorsan yapman daha bile iyi olurdu. Rekabete sokardin arkadasini.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Oha ya keşke bu kadar zeki olsam bu işlerde.

• Eski sevgilisini unutamamış bir bayanla evlenmek üzere konuştuğum günlerde gördüğüm ve ona anlattığım bir rüya üzerine beni terk etti ve eski sevgilisine yöneldi, ertesi ay evlendi, unutamıyorlar ondandır, çünkü kadın gerçekten seni seviyorum dediği erkeği unutamaz , torun sahibi olsa bile. Etrafımdan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 9 Şubat 2019; 10:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Eski sevgilisini unutamamış bir bayanla evlenmek üzere konuştuğum günlerde gördüğüm ve ona anlattığım bir rüya üzerine beni terk etti ve eski sevgilisine yöneldi, ertesi ay evlendi, unutamıyorlar ondandır, çünkü kadın gerçekten seni seviyorum dediği erkeği unutamaz , torun sahibi olsa bile. Etrafımdan biliyorum.
    bize gerçekten seni seviyorum diyen kızlar bizi nasıl unuttu ozaman
  • Gerçekten onu kıskandıracak veya kendinden soğutacak birşey yapmışsındır ki buna ihtimal vermiyorum, unutamayan kızlar unutulan ama asla unutmayan kızlardır hocam. Unutan zaten sevmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 9 Şubat 2019; 14:27:28 >
  • Sanmıyorum. Bence eski sevgilim oralıydı, şuan sevgilim yok yani demek istiyorda olabilir
  • geçmiş olsun hocam, yaş kaçtı?
  • Sana gerçek bir alfa nasil davranir bu durumda anlatayım.

Hee ya oyle mi deyip muhabbeti açacaksın. Erkek hakkinda konuştur kiz ne seviyo ne sevmiyo anlarsın.
    Bu bilgiler işinginda kiza yurursun hayalinin erkegi olarak.
    Kız da aslında eskiyi unutmaz ama seni kekledim sanır. Kızı takilirsin yiyişirsin uygun pozisyonda çakarsın.
    Sonra karsına daha iyi bi kız gelince onu elde edene kadar çakmaya devam edersin. Diğer kız düştü mü buna da ayrılalım dersin devam edemiyorum depresyondayım sen çok iyi bi insansın benden daha iyilerine layıksın dersin

• Karı değil hanımefendi diyeceksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.