Şimdi Ara

Eski sevgilimi 2 3 günde bir görüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genellikle kız konularında insanlara ben akıl veririm ama bu sefer sizden bekliyorum arkadaşlar. Durum şöyle ; kızla 2 sene önce ayrıldık ondan sonra bu başkasıyla oldu bende başkasıyla oldum. Ara ara mesaj atıyordu havadan karadan konuşuyorduk sonra eskilere geliyordu konu kavga ediyorduk yok sen şöyle yaptın ben böyle yaptım falan filan saçma nedenler sonra 1 2 ay geçince bu yine yazıyordu en sonunda ben kavga çıkartacak konulardan uzak durmaya başladım muhabbet ben seninle tekrar olmak istiyorum mevzusuna geldi, bende guvenemedigimden ben seninle olmak istemiyorum dedim. Daha sonra yine mesaj geldi arada bende atıyordum mesaj. Sonra ben "gel sarıl bana" yazdım. Ama yeniden birlikte olmak gibi bir düşünce yoktu kafamda sadece özlemiştim ve bunu söyledim. Oda intikam zamanı dedi kendi kafasına göre, gerçekten böyle birşey olabileceğine inanıyor musun hahaha gibisinden birşey yazdı. Gene kavga ettik sonra son olarak 5 6 ay önce mesaj attı. Bende eğer aklın başına gelmediyse kafana estiğinde beni rahatsız etme, aklımı karıştırma dedim. Çünkü mesaj atıyor havadan sudan konuşuyor güya kendini unutturmuyor beni hep yedek plana alıyor ama ben yemem tabi. Ama bu aralar sanki sevmeyi sevilmeyi özlemişim gibi. Gelelim her hafta görme mevzusuna. Bizim bina amcalarının oturduğu binayla bitişik 2 amcası altlı üstlü oturuyor. Kuzenleri burda kısacası her hafta 2 3 kere geliyor durmadan bakıyor etrafimdakilerde sana bakıp duruyor falan diyor. Kız benden bir hareket bekler gibi ama ben emin değilim. 2 şeyden emin değilim.
    1. Acaba benden intikam almak istediği için mi böyle davranıyor ?
    2. Ben bu kızla yeniden birlikte olmak istiyor muyum ?
    Ne yapmalıyım bu konularda tecrübeli arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu hiç yardımcı olabilecek arkadaş ?

• Yenıden bırlıkte olmak ıstemedıgı kesın. Uzak dur,konusma,mesajlasma. Sen muhattap oldukca afedersın ama bıyerlerı kalkıyor. Bosver

• Hocam eski sevgiliden hayır geldiğini duymadım , ama diyorsan takılıcam çevre yapıcam kızsız ortamlara girmekte zorlanıyorum o zaman ilişkinin ipi sende olacak şekilde dene yoksa sen ilişkiyi başlatma aşamasında girişim yaparsan ipler kızın elinde olur senin canın yanar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

Yenıden bırlıkte olmak ıstemedıgı kesın. Uzak dur,konusma,mesajlasma. Sen muhattap oldukca afedersın ama bıyerlerı kalkıyor. Bosver

5 6 aydır konuşmuyorum zaten hocam. Bakmıyorum bile 2 metre yakınından geçiyorum hazır oldayım kafam 90 derece ileri bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemhDkmen

quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

Yenıden bırlıkte olmak ıstemedıgı kesın. Uzak dur,konusma,mesajlasma. Sen muhattap oldukca afedersın ama bıyerlerı kalkıyor. Bosver

5 6 aydır konuşmuyorum zaten hocam. Bakmıyorum bile 2 metre yakınından geçiyorum hazır oldayım kafam 90 derece ileri bakıyor.

Boyle devam et. Eskı sevgılıden hayır gelmez. Yıne bıtecek,yıne uzulen olcan.

• quote:

Orijinalden alıntı: empatian

Hocam eski sevgiliden hayır geldiğini duymadım , ama diyorsan takılıcam çevre yapıcam kızsız ortamlara girmekte zorlanıyorum o zaman ilişkinin ipi sende olacak şekilde dene yoksa sen ilişkiyi başlatma aşamasında girişim yaparsan ipler kızın elinde olur senin canın yanar.

Her yer kız hocam şükür tipimde fena sayılmaz benim derdim o değil eskiler aklıma geliyor 1.5 sene birlikteydik az bir süre değil, bir süredir de kızlarla ilişki mi kestim galiba eksiklik hissediyorum bu aralar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeniden birlikte ol. Seni istiyor unutamıyor.
  • Anlaşılması zor yaratıklar. Ben de çözemedim. Ben kendimi bile çözemedim... Güya ben de akıl veririim ederim ama üç ay öncesine kadar ben de ilişkimi bitirdim, aileler bile tanışmıştı ciddi düşünüyorduk, bi konuda anlaşamadık, ben bu şekilde seni kabul etmem deyip kestirip attım. Şimdi pişmanlık duyuyorum... Keşke ikinci bi şansım olsa :(

Gelelim senin konuya... Kızın ne yapmak istediği belli değil, seni tekrar elde etmek istiyor, alternatifleri tüketti belki. Sen de artık güvenemediğinden istemiyorsun ama kızın yaptıkları da akıl karıştırıcı. Mantıklı olan devam etmemek ama olayın gidişatı şu şekilde olacak galiba... ikiniz de hala birbirinizi seviyorsunuz, ben sevmiyorum artık deme, buraya konu açtıracak kadar önemli bir konu ki fikirlerimizi bekliyorsun. Kim önce gururunu yenerse, itiraf ederse, geçmişe sünger çekerse ki gerçek samimiyetle yaparsa bunu, tekrar birlikte olabilme şansınız var ama hassas olduğunuz konulara girmeyeceksiniz... Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

• Neyse ya mesaj atma dedim ama gerçekten unutamiyorsa zaten dinlemez atar. O zaman bakarım artık. Çok düşünmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Anlaşılması zor yaratıklar. Ben de çözemedim. Ben kendimi bile çözemedim... Güya ben de akıl veririim ederim ama üç ay öncesine kadar ben de ilişkimi bitirdim, aileler bile tanışmıştı ciddi düşünüyorduk, bi konuda anlaşamadık, ben bu şekilde seni kabul etmem deyip kestirip attım. Şimdi pişmanlık duyuyorum... Keşke ikinci bi şansım olsa :(

Gelelim senin konuya... Kızın ne yapmak istediği belli değil, seni tekrar elde etmek istiyor, alternatifleri tüketti belki. Sen de artık güvenemediğinden istemiyorsun ama kızın yaptıkları da akıl karıştırıcı. Mantıklı olan devam etmemek ama olayın gidişatı şu şekilde olacak galiba... ikiniz de hala birbirinizi seviyorsunuz, ben sevmiyorum artık deme, buraya konu açtıracak kadar önemli bir konu ki fikirlerimizi bekliyorsun. Kim önce gururunu yenerse, itiraf ederse, geçmişe sünger çekerse ki gerçek samimiyetle yaparsa bunu, tekrar birlikte olabilme şansınız var ama hassas olduğunuz konulara girmeyeceksiniz... Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Çok güzel yazmışsınız. Ben mesaj atamiyorum bir kere kızı reddettim birde bana mesaj atma dedim. Şimdi atarsam noldu pişman mı oldun gibisinden laf sokmasindan korkuyorum. Aslında takmam ama işte şuan meseleyi ben kapattım ya eğer ben gidersem ve terslersem o kazanmış gibi olucak gurur yapıyorum galiba. Birde sevgilisi olabilir 3 4 ay önce vardı çünkü. Ama olsa öküz gibide bakıp durmaz diyorum bir yandan. Çok karmaşık çok..

• quote:

Orijinalden alıntı: SemhDkmen

quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Anlaşılması zor yaratıklar. Ben de çözemedim. Ben kendimi bile çözemedim... Güya ben de akıl veririim ederim ama üç ay öncesine kadar ben de ilişkimi bitirdim, aileler bile tanışmıştı ciddi düşünüyorduk, bi konuda anlaşamadık, ben bu şekilde seni kabul etmem deyip kestirip attım. Şimdi pişmanlık duyuyorum... Keşke ikinci bi şansım olsa :(

Çok güzel yazmışsınız. Ben mesaj atamiyorum bir kere kızı reddettim birde bana mesaj atma dedim. Şimdi atarsam noldu pişman mı oldun gibisinden laf sokmasindan korkuyorum. Aslında takmam ama işte şuan meseleyi ben kapattım ya eğer ben gidersem ve terslersem o kazanmış gibi olucak gurur yapıyorum galiba. Birde sevgilisi olabilir 3 4 ay önce vardı çünkü. Ama olsa öküz gibide bakıp durmaz diyorum bir yandan. Çok karmaşık çok..

Seninle bitmiş bi ilişkiden sonra sevgilsi varken bile sana bakıyorsa, bence hiç bulaşma kardeş, öyle birinden hayır gelmez gerçekten. Şimdi yaptığını seninleyken başka bir erkeğe yaptığına düşün, ve eğer sevgilisi varsa o kişinin yerinde olduğunu düşün. Bir insan nasıl yapabilir ki bunu? Aklım hayalim almıyor... Erkek gururlu olmalı, sen dik durmaya devam et, ne kaç, ne kovala. Görüştüğü biri var mı araştır, yoksa küçük da olsa bi şans vermeyi dene, ama bu şansı verdiğini ona hissettirme, direk "hadi bi daha deneyelim" deme, ağırdan al.

• Ben hiç bulaşmıyorum sevgilisi var mı araştırmakla da uğraşamam çok seviyorsa gelir. Gerçi gelme dedim ama dayanamaz gelir çok seven o zaman bakarız. Baktığında bende bakarım artık kaçmam bir tek bunu yapıcam.

• exten next olmaz
  • Mesajına cevap vererek en büyük hatayı yapmışsın. Yazma bi daha
  • SemhDkmen kullanıcısına yanıt
    geçmiş tozdur üfle gitsin derler.. geri dönersen hata yaparsın.. kızı unut gitsin söyle bir daha da mesaj atmasın..

arkadaşın lafına katılıyorum '' Eskı sevgılıden hayır gelmez. Yıne bıtecek,yıne uzulen olcan. ''
  • Kızın amacı ne bilemeyiz ama psikopat olduğu kesin bence uzak dur telefondan numarasını sil ve bi daha görmemeye çalış artık senden geçmiş..
    sen onun için o senin için çaba sarfetsin ve boşa kulaç attığını geç de olsa anlasın başka kızlar var bence onlara bak seni el ele başkasıyla görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

exten next olmaz

• Pesinden kosma sakin kacan kovalanir

• Yazma dedim bir daha zaten o yüzden yazmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.