Şimdi Ara

Eski sevgilime donme maceram

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yil oncesine kadar sevgilileri olan ama istedigi kizlari elde edemeyen birisiydim. Sonra tavlama ve etkileme uzerine epey gelistirdim kendimi. 2 yilda pek cok kizla takildim. 30'una kadar evlilik dusunmuyordum.

Ve bu p.c tavirlarim yuzunden beni seven 8 aylik sevgilimi biraktim. Daha sonraki 3 ay boyunca dusundum. Pisman oldum. Artik kisa sureli iliskilere doydum.

Su an bakis acim kismen de olsa degisti. Beni kimsenin onun kadar sevmeyecegini anladim. Ve barismaya karar verdim. Tabi onun da dusunceleri onemli. 3 aydir hic gorusmedik.

Cumartesi bulundugum ile geldi. Son 4 gundur bulusup gorusuyoruz. Ama arkadas grubu icinde. Bas basa sadece 1-2 saat konusabildim. Ve ne kadar pisman oldugumu, ciddi oldugumu anlattim. Guven problemi yasiyor.

Olumlu hareketleri de var olumsuz hareketleri de. Sarildim, elini tuttum, yanagindan optum. Bir sey demedi. Arkadaslari beni cok seviyor. Ama bazen de grup icindeyken '' oyle kolay degil barismak'' diyor. Zaten arkadaslarinin yaninda gaza gelip beni gommeye calisiyorlar. Uzerime 4-5 kiz ayni anda gelince basedemiyorum.

Tavlamayla iliski farkli seyler. Birisi sans isi digeri karakter. Biz birbirimizin karakterini biliyoruz ve tavlama isini 8 ay oncesinde biraktik.

Bir kiz kendi basina karar vermiyor bilirsiniz. Onu gaza getiren en az 5-6 kiz var su an. Ve amaclari beni surundurmek. Yaptigim her hareketi onlar da biliyor. Cuma gunu gidecek. Sunun surasinda 3 gunumuz kaldi. Hatta ben de cuma gidicem. Ayni otobusle gidecekmisiz. Guzel bir tesaduf oldu ama o bilerek ayarladigimi dusunuyor.

Ben elimden geleni yaptim. Cicek aldim, hep ben aradim, konustum. Ki zaten bunlari yapmam gerekirdi. 3 ay once kiz terkeden esek benim.

Ama hicbir zaman ''tulaaaygg geri don sensiz yapamiyom bitanem'' moduna giremem. Kapisinda yatamam.

Eger olursa 3-4 yil sonra dugunume beklerim.

Olmazsa, yakar bi sigara biterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ooo playboy, alırım bi dal

Nereye kadar capkin capkin devam edicez ?

Takildigim kizlarin cogu ya tipe bakiyor, ya da eglendigi icin yanimda kaliyor. 1-2 yila ev ve araba da alicam o zaman bir de paragoz kizlar tureyecek. Gercekten seven, fedakar olan bir kiz bulmak zor. Ben yeterince eglendim. Biraz ciddi takilmak gerektigini dusunuyorum.

Yani sevgilim yokken yapamadigim 1-2 sey kaldi. Arkadaslarla yurt disina gitmek, tatile gitmek gibi.

Bir de ben cocuklari cok severim. Cocugumla aramda 30-35 yas fark olmasini istemem.

• Şimdi başlayacak olsanız bile ileride onun bitirip bitirmeyeceği belli değil. Sen şu an onun gibisini bulamadın diye geçmişi diriltme peşindesin, o ise senin kadar umutsuz vaka olmayabilir. Sadece zamana bak, olumlu ya da olumsuz bir şey söylemeyeceğim.
  • SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU
    16. YILLIK EMEKLİ EMNİYET MENSUBU GÜVENCESİ İLE ÇALIŞMLARIMIZI TÜRKİYENİN 81 VİLAYETİNDE AKTİF OLARAK SÜRDÜRMEKTEYİZ.SIRASIYLA YAPILAN ÇALIŞMALAR AŞŞAĞIDAKİ ANA BAŞLIKLAR ALTINDA TOPARLANMIŞ OLUP MEVCUT RESMİ SİTEMİZİ SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK YAZARAK GOOGLEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

http://estakibidedektiflik.blogspot.com.tr/p/dedektiflik-hizmetleri.html

*EŞ TAKİBİ
    *KİŞİ TAKİBİ
    *SEVGİLİ TAKİBİ
    *TEKNİK TAKİP
    *SANAL TAKİP
    *FİZİKİ TAKİP
    *ADRES TESPİTİ
    *BOŞANMA DAVASI ÖNCESİ DELİL TOPLAMA
    *KAYIP ÇOCUK VAKASI
    *VARİYET TESPİTİ
    *MALİ ANALİZ
    *HUKUK DANIŞMANLIĞI
    *HIRSIZLIK VE DOLANDIRICILIK
    *FİZİKİ VE BİLİŞİM SUÇLARI

SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK HİZMETLERİ

ÖZEL PROGRAMLARLA TELEFON DİNLEME VE KAYDI MÜMKÜNDÜR !!!

http://estakibidedektiflik.blogspot.com.tr/p/dedektiflik-hizmetleri.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilim hk.
    7 yıl önce açıldı
    Eski sevgilim mesaj attı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Barisamadik, evet. Yeniden sevgili kalmak istemedi.

Hayat devam ediyor be acisiyla tatlisiyla. Yapacak bir sey yok

Kız,kendisinden sonra yaşadıklarınızı biliyorsa eğlencelik kullandığınızı düşündü ve duyguları paramparça oldu, bundan sonra uzak durun bence o kızdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 29 Ocak 2015; 4:06:19 >

Ama evet. Güvenini kazanmak zor. Çok kırılmıs, bu yüzden de istemedi.
    Eğer yapamıyorsan, yapmalısın
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Zor bir durum. Diyelim barıştığınız aklında sürekli 8 ay sonunda olanlar olacak ki ona göre ikinci defa aynı şeyle karşılaşmiyacağının garantisi yok. Ayrıca "beni kimsenin onun kadar sevmeyecegini anladim" dediğin birisi için bu kadar kolay pes etmen ilginç ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızın değerini zamanında bilseymişsin. Sırf rahat battı diye bırakıp gittin. Şimdi onun gibisi olmadığı için hayatında, kendisi birden değere bindi. En iyi sen bilirsin zaten aradaki iletişiminizi. Kızın seni süründürmek mi istediği yoksa gerçekten kırılmış olduğu için istek mi duymadığı anlaşılır. Burada diğer afacanlar ataerkil sırt sıvazlamalar ve yaftalamalar yapmasın. Her şey, zamanında güzel, zamanında yaşandığında ve zamanında yaşandığı şekilde. Bu ilişki de yaşandı ve bitti. Kız, yaşamak zorunda bırakılmadan ve yaşamasına gerek duymadan ayrılık sonrası "kaybetme" durumunu kafasında kurabilecek ve tahmin edebilecek kadar zeki bir erkeğin olmasını bekler karşısında. Senden daha iyisinin o kızın hayatına girme olabilitesi var. Burada her ne kadar yok yoldan geçen kıza telefon numaramı verdim, yok şuradaki kızla bakıştık şöyle şöyle oldu diye hikayeler anlatsan da, sen de hayatının bu döneminde işte bu şekilde nötr kaldın. Bu senin kafayı dinleme evren olsun, nadas senin için zor, en azından geçmişi geleceği biraz düşün. Kadınlar sizin oyuncaklarınız değil, madem o farklıydı, farkını göstermen gerekirdi. Zira değersiz kalmışsın.

• Conservator C kullanıcısına yanıt
    Cok mantikli yazmissin cevap veresim geldi. Evet kiskancliklar vardi, ama sevdiginden kiskaniyordu. 2-3 yila evlenmeyi dusunuyordu benimle, ama ben o zamanlar dusunmuyordum. Bizimkilerden ev araba sozu alinca, neden olmasin ki diye dusundum. Evlenebilirim dedim.

Surundurmek istedigini dusunmuyorum. Bu yuzden de bir daha arayip mesaj atmamayi dusunuyorum. Gorusmek istemiyorum daha fazla dedi. Ben geri donmem herhalde bekleme sen dedi. Ama yine de ''tekrar dusuncem belki bir gun olur'' dedi.

Ben kizlara guvenmiyormusum. Cunku pek ciddi iliskilerim olmadi. Bu yuzden de sevilmenin kiymetini bilemedim. Ve ben bu kiza harbiden guvenmisim.

Tavlamak kolay is conservator. O da onemli. Yani ben kizlarla konusamayan birisi olsam bu kizla konusamaz tavlayamazdim zaten. Ve butun bunlari hic yasamazdim. Ama tavlama dedigin en fazla 1 ay. Ben bu kizla 8 ay beraber olmussam harbiden guvenmis ve sevmisim.

Evet hata bende. Onu uzdugum icin vicdan azabi cekiyorum. Icimde bir umut var. Baskasinla sevgili olabilme ihtimali beni uzuyor. 4 yil sonra ilk defa bu duygulari yeniden yasadim. Hep kendini suclyorum. Anilar gozumun onune geliyor. Ve ben evdeyken karsidaki kafede oturmasi beni daha da uzuyor. Yan yanayken iki yabanci gibi olmamiz, pesinden kosmama ragmen geri donmemesi, bir daha onu gormeyecek olmak, belki ileride dugun davetiyesini alacak olmak cok koyuyor.

Su an ne yeni bir kizla tanismak ne de gorusmek istiyorum. En azindan su aciyi yasamam lazim ki. Bir daha beni seven birine boyle davranmam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.