Şimdi Ara

Eski Sevgilimden Nefret Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 4 yıl önceydi mahalleye yeni taşınmışlardı çok güzel bir kızdı ben alanyadan yeni gelmiştim arkadaşlarımla falan tanıştık bu kızla biraz benden hoşlanıyor gibiydi ben çok aşıktım ona bir gün teklif ettim cesaret topladım kabul etti çok güzel di başlarda birde en iyi arkadaşımın ablası var oda bu kızla arkadaştı 2 si beraber takılırlardı bende yakın arkadaşımla takılırdım her gün ben okula falan bırakırdım onu birbirimize bağlıydı sonra 4 hafta sonra soğukluk oldu artık eskisi kadar mesajlaşmıyorduk kavga falan ediyorduk bu 2 si aslında başka çocuklarla çıkıyorlarmış beni öyle kullanıp bi kenara attılar ondan nefret ediyorum benden ne istedin lan sonra olayı mahalleye öyle bir anlatışı vardıki bi baktım arkadaşlarım bile ona inandı hatta çıkmıştır bile bazılarıyla sizce benden ne istedi niye bana böyle yaptı 4 sene oldu halen unutamadım bazen facede bakıyorum çok mutlu ben o kadar üzüldüm bidaha hiçbir kızı sevemedim hoşlanamıyorum bile kızlardan tamamen soğudum mahallede sevdiğim bir kız daha vardı taşınmışlardı geri taşındılar eski yerlerine onu bile ayarttı benden uzak duruyor bütün mahalle ben ne diyeyim allahım ben sana naptımda bana böyle birini yolladın?

• Zebani yok okuyabilirsiniz rahat rahat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkolan kullanıcısına yanıt
    Bende 3 sene bi kıza acayip aşıktım o 3 sene sonunda aşkın hiç bi degeri olmadını anladım ve sevgiyi arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 4 yıl... dan sonrasını okumadım. Zebani var gibi gibi.
  • sizce bu insan benden ne istedi niye tertemiz hayatımı gelip yıktı düşünün o zamalar sınavlarda 457 falan aldım diye alanyaya tatile yolladılar onla tanıştıktan sonra 2-3 ay sonra 350 zor alır oldum
  • yazık ona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.