Şimdi Ara

Eski sevgili özlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9-10 ay önce ayrıldık ve terk eden bendim ama aslında terk etmek zorunda kaldım. Nasıl derseniz annesi beni hiç sevmedi, istemedi. Istememesi içinde sebep yoktu, yani kariyer,dış görünüş kişilik hepsinde yeterince iyiyim. Annesi istemeyince oda beni çok üzdü ayrıldı barıştı derken artık benim ailem de işin içine girdi ve istemediler beni onlar istemedikleri icin. Çok mutsuz oldum çok zordu o günler.. bir gün en sonunda tamam yeter dedim ve ayrılalım dedim. Beni tekrar kazanmaya bile çalışmadı ayrıldıktan sonra 1 kere bile aramadı mesaj atmadı ve ilişki 4 yıllıktı. Beni gerçekten sevmemiş diyorum ama bu onu ozlememe engel olamıyor. Hesaplarını da takip edemiyorum hiçbir yerden çünkü hepsinde engelledi. Bir tek buradaki hesabını biliyorum ve burada takip ediyorum napıyor diye attığı yorumlara falan bakıyorum. Ondan başkasını da sevemiyorum napmalı bu kırık kalp ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bunun çaresi kesinlikle dönüş olmayacağına göre üzülüp üzülüp oturmaktır.. Sakın gurursuzluk edip yazmayın eğer sevseydi böyle engelleme felan yapmazdı sizde unutmaya bakın aklınıza gelince komik eğlenceli şeylere yeltenin.
  • iamzombie kullanıcısına yanıt
    Ah be hocam yüreğimi dağladın. Bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı çok üzülüyoruz. Çaresizlik çok kötü bir şey.
  • Boşver kardeşim bende ayrılalı 6 ay oldu..her gece ağlamak çare etmiyo..whatsaptan engeli kaldırmış ama yok diyo olmaz diyo..sen yanma bari unut gitsin

• Engellemedi .. sadece baktı çıktı ... yalvardım yine cevap vermedi ...olmayınca olmuyor ne yapsan olmuyor ... Resimlerine bakmak koyuyor sensiz gülmesi koyuyor ...

TAM 5 AY OLDU HALA ÇEVRİMİCİYKEN BAKIYORUM BELKİ YAZIYOR OLUR DİYE AMA NAFİLE BRO

içim acıyor ne bileyim mal gibi beraber olamadıgım için üzülüyorum ..
  • Hic 1 tane mesaj bile atmaması ne kadar acı...

• Tam da acaba arasam mı diye düşünüyordum ama doğru dönüşü olmayacak ve gurursuzluk bundan sonrası..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski forumu özlüyorum
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Boş ver kardeşim. Benimde başıma geldi bir gün foruma ne olup olmadığını anlatırım belki. Kız eğer sevse engellemez ailedende olsa bir türlü engeli kaldırır bir şeyler yapar anlayacağın. Bak sen seviyorsun arayımmı diye düşündüm diyorsun sevdiğin için bir şeyler yapma gereğinde bulunuyorsun o sevseydi engeli kaldırabilirdi uğraşırdı. Umarım anlatabildim.
  • Benim de yaşadığım durumdur, dün akşam instagramdan ekleyip eski bir fotoğrafımı beğenince iyice kıpraşmama sebep olmuştur. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.

• Şimdi oda senin yorumlarına bakacak konu açtığını görecek içi rahatlayacak

Takip etsen ne olacak gördükçe daha çok için gidecek zamanla alışacaksın zor ama olacak

• Bizim sevgilimiz Yok
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    O benim burdaki hesabımı bilmiyor. Evet doğru takip etmekte acı verir ama yine de insan görmek istiyor..

• Kötü olan o ki kız olan benim erkek olan o.. Sanırım böyle olması daha kötü

Başka biriyle konuştuğunu mu merak ediyorsun
    Bende mail adresi şifresi var telefon aramalarını görüyorum beni dahada kötü ediyor sonuçta boşuna heveslenme sahada kotu olursun
    İçnde kalmaz ama seni kötü eder

Benim verdiğim örneğin kız erkek diye ayrımı yok seven uğraşır konu bu
  • Sevmiyordu demekki.. Artık kabullenmeliyim bunu. Teşekkürler aklımdan tamamen çıktı arama fikri

Hayırlısı olsun boşverin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.