Şimdi Ara

eski sayısalcı, mezun EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İyi bir fen lisesinde okudum fakat 4 yıl yatıp istediğim sonucu alamadım. Sayısallarım 30k içindeydi fakat EA 50bin civarlarıydı.
    Tam bir sayısalcı olduğumu düşünmüştüm ama istediğim şey çok farkliydi. Bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışmak istiyorum fakat sayisalda bu çok zor. 5k içinde olmam gerek. Fakat 16.100 ile alan Boğaziçi uluslararasi ticaret oluşan bu daha kolay. Gecen sene lys mat 38,5 netti. Sizce bu sene yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaparsın.sayısalla bi yerlere gelmek gerçekten zor eşit ağırlıkta ilerlemek ise daha zevkli bence.ama iyi bi eacı matematikte fule yakın yapan adamdır lys mata onem verirsen iyi olur.bi de neden hukuk düşunmuyosun merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: 90.nxmcnakka

Merhabalar. İyi bir fen lisesinde okudum fakat 4 yıl yatıp istediğim sonucu alamadım. Sayısallarım 30k içindeydi fakat EA 50bin civarlarıydı.
    Tam bir sayısalcı olduğumu düşünmüştüm ama istediğim şey çok farkliydi. Bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışmak istiyorum fakat sayisalda bu çok zor. 5k içinde olmam gerek. Fakat 16.100 ile alan Boğaziçi uluslararasi ticaret oluşan bu daha kolay. Gecen sene lys mat 38,5 netti. Sizce bu sene yapabilir miyim?

Doğru çalısırsan boun işletme bile olur.
  • Dediğim gibi bir şirkette güzel bir pozisyon istiyorum ve hukukta da bu zor. Yani en fazla şirket avukatligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90.nxmcnakka -- 24 Ağustos 2014; 17:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Akın Simsek

quote:

Merhabalar. İyi bir fen lisesinde okudum fakat 4 yıl yatıp istediğim sonucu alamadım. Sayısallarım 30k içindeydi fakat EA 50bin civarlarıydı.

Hedef tabiki daha yükseği. Ama boun olsa yeter. Söylediğim yer en düşük puanlı yeri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Akın Simsek

quote:

Hedef tabiki daha yükseği. Ama boun olsa yeter. Söylediğim yer en düşük puanlı yeri

ygs den ilk 10 bine girersen iyi bir mat-2 ile alırsın bounu rahat.

• Bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışmak Boun'u kazanmaktan zordur. O yüzden çok çok ilerisini değil de sadece ilerisini düşün. Sizce bu sene yapabilir miyim yerine nasıl yapablirim sorusu daha mantıklı olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni mezun maaş
    3 yıl önce açıldı
    MEZUN SENESİNDE DERSHANE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ah ulan ah boun işletmeleri görünce içim kötü oldu
    mezunken 15.980 olup diş hekimliğine yerleştim 2014 te
    geçen yıl bu zamanlar mezuna kalınca düşünüyordum bende ea olup boun için çalışmayı sonra yarı yolda sayısalı bırakmamak için girdim şimdi pişmanım keşke boğaziçinde okusam
  • Yeni konu acmak istemedim. 12. sinifa gectim. Dersanede hizlandirmaya basladik. Sayisalim bu arada. Son bir haftadir hangi meslegi secmem konusunda dusunuyorum. Tip istemiyorum, acikcasi muhendisligide istemiyorum. Boyle olunca acaba esit agirliga gecsem mi diye dusunuyorum. Fen derslerim 3 sene boyunca iyiydi. Simdi tmye gecsem acaba edebiyat yapabilir miyim diye korkuyorum acikcasi. Sizce lys ye kadar edebiyati hlledebilir miyim? Su an 0 im edebiyatta. Sizce bu riske girmeli miyim?

Esit agirliga gecersem muhtemel hedeflerim sirasiyla siyaset bilimleri ve uluslararasi iliskiler, isletme, hukuk ve psikoloji.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.