Şimdi Ara

Eski sandıkları açıyorum. Full arşivleri paylaşalım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay hocam vay..anilerimizi kiprastirdiniz ya Allah sizden ragzi olsun..kadir kiymet bilen cocuklariniz olur insallahta ayni sekilde torunlariniza kadar ayni sekilde muhafaza edilir insallah..parayla alinmak istense alinamiycak bi arsiv gercekten..paha bicilecegini sanmam sizin adiniza..Helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hayata saldırın, o zaten sizi öldürecek.
    -s. coallier
  • This is Football güzel oyundu aynen. Ps2'ninde içinden çıkan demo cd'sinde de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Eski nesillerde pek maliyet olmadığı için inanılmaz bir çeşit vardı binlerce süper oyun oynadık. Şimdilerde ise "süper oyundu" diyeceğimiz oyun sayısı 3 haneleri bile görmüyor ne yazik ki hatta 50 tane bile sayamam. Oyun tarihinin en kıt dönemlerini yaşıyoruz bence. 90'ların sonu 2000'lerin başı gibi olmayacak hiç bir zaman.
  • kardeşim, ellerine sağlık. bizlere bir nostalji yaşattın. hemen hemen bütün oyunları oynamış bir insanım. atari ile çıktık bu yola. benim için sega müthişti, ateriden sonra çok farklı ve gerçekci gelmişti. hiç unutamam. ps1 de aynı şekilde devrim yaratmıştı. hey gidi günler.

Kung-fu bunuda çok oynadık 3.bölüm mınçıkalı adam feciydi. save'de yok ölünce en baştan başla

En sevdiklerimden biri

Urban Champion

• Sega oyunların çok azmış,birde bulunmuyordu yazmışsın Halbuki Megavizyon,Dünya Gençlik Merkezi gibi yerlerde çok rahat Sega ürünleri bulunuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 12 Kasım 2013; 22:49:41 >

Orijinalden alıntı: ekostros

Abi süper anılar gerçekten. Ben atari 2600/amiga jenerasyonunu kaçırdım ama dayım ve abimi oynarlarken hatırlıyorum. Şu an evde de 2-3 adet atari 2600 teyp kaset oyunu var ama konsol yok. Ben oyun oynamaya 3 yaşımda başladım 3 yaşımda sonic'i hiç yanmadan bitirebiliyordum herkes hayret ediyordu çünkü yaşıtlarım oyun oynamayı bile bilmiyordu o günden bugüne her günüm oyun oynayarak geçti. "Fazla oynama televizyon bozulur" bizim ailede de vardı efsane ya. 1 kere farklı bir sebepten televizyon bozuldu hemen konsola atmışlardı suçu.

@ozozca Bakırköy yer altıdan çok oyun aldım bende. Dükkanın tarifini yapıcam ama çokta hatırlamıyorum ilk girişten girip baya bir yürüyorduk ya sağ yada sola dönüp yukarı çıkan merdivenlere gelmeden hemen önce köşede bir dükkandan alıyordum. Bıyıklı bir adam ile yanında ufak gözlüklü çocuğu vardı. 4-5 tane uzun kutu çıkartıyordu para sayıyor gibi tık tık tık arkaya atarak bakıyorduk oyunlara

• Hocam takip ediyor musun bilmiyorum ama TEKNOSEYİR'de tozlu raflar diye bir program yapıyorlar. Bu tarz eski oyunları, konsolları falan oynuyorlar.

Bence onlarla iletişime geçip birlikte birkaç bölüm çekebilirsiniz şu arşivle.
    Varmi hatirlayan

Orijinalden alıntı: ares88

Hocam takip ediyor musun bilmiyorum ama TEKNOSEYİR'de tozlu raflar diye bir program yapıyorlar. Bu tarz eski oyunları, konsolları falan oynuyorlar.

Bence onlarla iletişime geçip birlikte birkaç bölüm çekebilirsiniz şu arşivle.

Videolarını izledim şimdi. Adamlarda sağlam arşiv var benimkiler biraz tırt kalır valla Bir kaç saat Ebay'i gezdim aşağı yukarı oyun ve konsol tarihi boyunca çıkmış her cihaz ve oyun mevcut. 50 ila 250 dolar arasında fiyatlar değişiyor. Sıfır ve 2.el çok temiz cihazlar var. Ufak ufak maddi gücüm yettiği kadarıyla toplamaya başlicam. Her zaman hayalimdi bu ama şu sıralar merakım ve isteğim tavan yapmışken başlıyayım diyorum. Temiz bir Nintendo super famicom ile başlamak istiyorum. Bende ki micro ginus ile aynı ama micro ginus çakma bir mal. Neo geo konsolu var aklımda çok nadir bulunacak bir konsol o biraz pahalı ama bakıcaz artık. Dreamcast-nintendo 64 ve gamecube'ta listemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkan123456

Zamaminda sega saturne mortal kombat 2 cikmisti yurt disindan getirtmistim...
    Ta ozamanlarda bile konsol yarisi vardi
    Fifa 97 satrun versiyonu ps1 den ondeydi
    Varmi hatirlayan

Hocam ps1'in bütün oyunları Saturn'den öndeydi benim bildiğim ama Fifa 97'yi bilemiyeceğim sadece ps1 versiyonu'nu oynadım

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: utkan123456

Zamaminda sega saturne mortal kombat 2 cikmisti yurt disindan getirtmistim...
    Ta ozamanlarda bile konsol yarisi vardi
    Fifa 97 satrun versiyonu ps1 den ondeydi
    Varmi hatirlayan

Hocam ps1'in bütün oyunları Saturn'den öndeydi benim bildiğim ama Fifa 97'yi bilemiyeceğim sadece ps1 versiyonu'nu oynadım

İste orda yanildin fifa 97 saturn versiyonu
    Ps1 versiyonundan onde hala gozumun onunde
    ilk 3 d oyun 2005 te satrunde zor olum 1 sega menseili

Ben hiç öyle saklamazdım açıkcası filmleri arakdaşlar alırdı. psx ve ps2 de mahallede çocuklara hediye etmiştim.

bulmuşsun gerçekten :)) vay be

http://www.teknosa.com/urunler/125081009/sony-ps2-siyah-konsol

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

PS2 200 tlye düşmüşken aslında almak lazım. Açmadan saklıcaksın bir 20 sene sonra araba parası.

Teknosa' nın tuzağına düşmüşsün ürünlere indirim yaparlar ama asla stokta olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

PS2 200 tlye düşmüşken aslında almak lazım. Açmadan saklıcaksın bir 20 sene sonra araba parası.

Teknosa' nın tuzağına düşmüşsün ürünlere indirim yaparlar ama asla stokta olmaz :)

Stok durumu aklıma geldi de aslında bakmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_NL

Eski sandıkları açıyorum. Full arşivleri paylaşalım.
     Eski sandıkları açıyorum. Full arşivleri paylaşalım.

Bende bu var

Buda iyimiş. Amazon ve ebay'i takip ediyorum uygun fiyata yakaladığım an bir super nintendo siparişi vericem. Sende ki bu nintendo nes system 150 ila 300 dolar arasında şu an. Sıfır kutusunda açılmamış olanlar 450 dolar civarında ve hızlı bir şekilde teklifler yükseliyor. Sakın birine vereyim felan deme hocam saklamaya devam et.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.