Şimdi Ara

Eski sahibin cezası bana geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar 22 haziran cuma günü aksam üzeri 16.00 sularında noter satışıyla aldık arabamızı. Geçen hafta kırmızı ışık ihlal cezası geldi elimize yazan tarih 22 haziran saat 12.59 . Arabanın sahibini aradık geçen hafta hallederiz abi dedi bu hafta telefonu açmıyor ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Noter satış kağıdında aldığınız tarih yazar ama saat'de yazıyordur mutlaka makbuzun felan üzerinde onlarla birlikte vergi dairesine gidin düşürün cezayı. Araç sahibiyle uğraşmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Noter satış kağıdında aldığınız tarih yazar ama saat'de yazıyordur mutlaka makbuzun felan üzerinde onlarla birlikte vergi dairesine gidin düşürün cezayı. Araç sahibiyle uğraşmanıza gerek yok.

saat yok noter satış kağıdında heryerine baktim

• Cezalar araca değil isme geliyor diye biliyorum. Yanlış ise düzeltin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbulboy

quote:

Noter satış kağıdında aldığınız tarih yazar ama saat'de yazıyordur mutlaka makbuzun felan üzerinde onlarla birlikte vergi dairesine gidin düşürün cezayı. Araç sahibiyle uğraşmanıza gerek yok.

Vezneye para yatırdığınızda verilen makbuzda felandamı yazmıyor ? Eğer ondada yazmıyorsa yapcak bişi yok ya ödiceksiniz yada ödettiriceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZioK

Cezalar araca değil isme geliyor diye biliyorum. Yanlış ise düzeltin lütfen.

evet bizim adımıza geldi ceza ama aracın kırmızı ışık ihlali biz aracı üzerimize almadan 3 saat evvel olmuş araba bizde değildi yani o zaman

• quote:

quote:

quote:

Vezneye para yatırdığınızda verilen makbuzda felandamı yazmıyor ? Eğer ondada yazmıyorsa yapcak bişi yok ya ödiceksiniz yada ödettiriceksiniz.

sadece tarih yazıyor saat yok gitsem notere o işleme dair saati bilgisayarda vs. Gözükür mu ki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sadece tarih yazıyor saat yok gitsem notere o işleme dair saati bilgisayarda vs. Gözükür mu ki ?

İsterseniz önce o kağıtlarla bi vergi dairesine gidin belki ordan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Geçmiş olsun.

• noterde kamera kayıtları vardır oradan alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.