Şimdi Ara

Eski pc yukseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eski bir casper marka bilgisayarım var ve yeni pc toplamaya malesef bütçe yok. Oyun amaçlı kullanıyorum şuanki hali gta 4 ü en düşük ayarlarda 20 25 fps arası oynuyorum. Bu sisteme yukseltme yapılabilirmi yapılırsa neler eklenebilir ? (400 450) bütçe var biliyorum çok zor ama tavsiyelerinizi bekliyorum.(istediğim gta5 pubg gibi oyunları akıcı oymamam)

GÜÇ KAYNAĞINDA BÖYLE YAZIYOR;
    MODEL NO*=FSP250-60HSN
    AC INPUT=200-240V-2,5A 50 Hz
    DC OUTPUT=+3.3V-----17.0A(ORANGE)+5V----18.0A(RED)
    +12V1-----8.0A(YELLOW)+12V2----14.A(YELLOW/BLACK)
    5Vsb------2.0A(PURPLE)-12V-------0.3A(BLUE)
    (+3.3V & +5V=115W MAX)
    Total output continuous shall not exceed 250 watts

ANAKART İSE Pegatron IPXSB-H61
    Eski pc yukseltme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nvidia gt1030 alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart bunu çalıştırabilirmi bilmiyorum bağzı yerlerde görüntü gitmez veya çalişrirmaz diyorlar siz ne dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smtlflf

Anakart bunu çalıştırabilirmi bilmiyorum bağzı yerlerde görüntü gitmez veya çalişrirmaz diyorlar siz ne dersiniz

Anakartında ekran kartı için PCI Ex. 16 slotu mevcut.. slotta bir arıza yoksa çalıştırması lazım normalde.. zaten GT 1030 çok güç çeken bir kart değil.. max. 25 - 30 Watt tüketimi vardır.. ama pegatron marka anakartlar donanım kalitesi olarak çok da iyi değildir.. bu yüzden söylenenler doğru da olabilir.. zaten PSU da çok düşük güç veren bir model.. öncelikle onun da değişmesi lazım aslında.. yani kısaca öyle bir garanti kimse veremez.. bir arkadaşından alabileceğin eski bir kart varsa onunla deneyebilirsin.. ya da bir bilgisayarcıda da olur.. ona göre problem yoksa GT 1030 alırsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.