Şimdi Ara

Eski Pc'ye Ekran Kartı Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde 7 yıllık bir kasa var . Buna ekran kartı almayı düşünüyorum.En fazla 1 yıl kullanacağım 100-110 TL bütçem var. Buyrun bu da anakartım;http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000151 400w casper psu mevcut . Tavsiyelerinizi bekliyorum,saygılar

• İşlemcin nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

İşlemcin nedir ?

Pentium 4 541
  • İkinci elden 3650, x1650, x1950gt, 2600pro,6600gt,8500gt,8600gt.. türü kartlar bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 17 Temmuz 2013; 18:58:28 >
  • Bulunduğum şehirde malesef bunları bulabileceğimi sanmıyorum.İnternetten de 2.el satın almıyorum.Sıfır kart önerirseniz sevinirim.Bir de önerdiğiniz ekran kartlarını inceledim çoğu agp fakat benim anakartım pcı-express destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber18 -- 17 Temmuz 2013; 19:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber18

Bulunduğum şehirde malesef bunları bulabileceğimi sanmıyorum.İnternetten de 2.el satın almıyorum.Sıfır kart önerirseniz sevinirim.

O zaman alacağınız en fazla kart 6670 olsun, p4 üstü ile darboğaz yapar zaten psu nuz da casper kasadan çıktığına göre tenekedir. 6670 alın ek güç girişi de istemiyor.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=96122
  • quote:

Bulunduğum şehirde malesef bunları bulabileceğimi sanmıyorum.İnternetten de 2.el satın almıyorum.Sıfır kart önerirseniz sevinirim.

dostum anakartın agp destekli ve artık piyasada agp sıfır kartlar kalmadı ancak 2.el bulabilirsin benim bildiğim sıfır agp ekran kartı olarak fx5500 var başkada yok oda rezalet bir kart zaten left 4 dead'ı filan açmıyor açtığı oyunlarda minimum fps veriyor.Çöp kart yani :(

İkinci elden 3650, x1650, x1950gt, 2600pro,6600gt,8500gt,8600gt,6800gt kartlar bulman gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veziri_Azam

quote:

dostum anakartın agp destekli ve artık piyasada agp sıfır kartlar kalmadı ancak 2.el bulabilirsin benim bildiğim sıfır agp ekran kartı olarak fx5500 var başkada yok oda rezalet bir kart zaten left 4 dead'ı filan açmıyor açtığı oyunlarda minimum fps veriyor.Çöp kart yani :(

İkinci elden 3650, x1650, x1950gt, 2600pro,6600gt,8500gt,8600gt,6800gt kartlar bulman gerek

Anakartımın pcı-express desteklediğine eminim.Şuan pcı-express ekran kartı takılı hatta.
  • quote:

quote:

quote:

Anakartımın pcı-express desteklediğine eminim.Şuan pcı-express ekran kartı takılı hatta.

o zaman anakartının linki kontrol et derim çünkü gösterdiğin anakart agp ve agp anakart'a pci hatta olmaz.

• quote:

quote:

Hayır, anakartı pci express destekli anakartın özelliklerinden bakabilirsin.
  • Tamam siyah olduğu için kart yeri o yüzden yanlış görmüşüm

ayrıca sıfır kart istiyorsan o bütçe aralığında hd5670'i öneririm vatan bilgisayar'da mevcut haftasonu %25 indirimle alırsın 102tl'ye kasaya taktıktan sonra son sürümüne güncelleşti bi güzel tamamdır

hd 5670 link:

POWERCOLOR HD5670 GDDR3 1GB 128Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı

• ıslemcı dusuk ama soyle bırsey alın enazındanhttp://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=93478
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.