Şimdi Ara

Eski pc e ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun yıllardır sırtında laptop taşıyan biri olarak üniversitede çalıştığım bölüm sonunda çıkma bir masaüstü verdi.
    i7 2600 işlemci var, 4gb ram vardı, 8 yaptım, bir de ssd aldım, Ana kartımda acer m4610g
    Sıra ekran kartına geldi, üzerinde nvidia GT430 var, PCI-Express 2.0 oluyor sanırım, buna takabileceğim performans açısından fark yaratacak makul fiyatlı bir ekran kartı var mıdır hala piyasada, ne önerirsiniz?
    Masaüstü piyasasından baya uzak kalmışız :)

• Psu,monitör ve bütçe nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacağın ekran kartı ile ne yapmayı düşünüyorsun, amaca göre söyleyelim, yada para hilesini bulanlardansan gtx 1070 e kadar gider yani... tahminim sana gt 1030 yada gtx 1050ti olur gibi sanki
  • Çift monitör çalışıyorum, birisi kasanın yanında gelen Acer V193W diğeri laptopla kullandığım LG L194WT.
    PSU u bilmiyorum, Acer M4610G ile kasanın üzerinde gelen standart PSUdur, çok bir şey bekelemek lazım :)

Bütçeye karar vermedim, 250-350 TL ile ciddi performans farkı yaşatacak bir kart olabilir
  • karateboy kullanıcısına yanıt
    monitörlerin ikisidemi dvi çıkışlı? gt 1030 önerecektim, keske biri hdmi lı olaydı iyidi
  • o bütçeyle gt1030 veya ikinci elden gtx750ti falan al.
    veyahut 300-350tl ye rx460 satan varsa al.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    biri DVI biri VGA :)

Bu bahsettiğiniz kartlar PCI Express 3.0 değil mi

Bütçeyi arttırabilirim aslında ama değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karateboy -- 14 Haziran 2017; 19:49:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karateboy kullanıcısına yanıt
    pciex 2.0/3.0 bunlara takılma hocam, maximum kaybın %2 gibi olur. Sana iki dvi çıkışlı bir kart lazım buda gtx 750ti 2gb olabilir ikincielden(300lira), sıfır istersen de galax gtx 1050ti var çift dvi çıkışlı birisine vga/dvi çevirici takabilirsin. gtx 1050ti ise değer arada çok fark olur gtx 750ti ile...
    gt 1030 < gtx 750ti < gtx 1050ti
  • teşekkürler bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.